Boerderijen en windmolens · Feestlocatie & trouwlocatie

  Evenementenlocatie Watergoed

  Tielsestraat 129, Valburg
  Opslaan
  4000 personen

  In het hart van de Betuwe, verscholen tussen weelderig groen en de schittering van een kabbelend meer, ligt een plek die je niet snel vergeet. Of je nu de perfecte locatie zoekt voor een bruisend bedrijfsfeest, een creatief congres, een feestelijk festival of een buitengewone bruiloft, Watergoed is de perfecte bestemming.

  Over onze locatie

  Als je de binnenplaats op loopt, word je verwelkomd door de stoere, ongepolijste charme van onze boerderij en kapschuur. De warme gloed van de ondergaande zon baadt de oude klinkers in een gouden licht. Je voelt de authenticiteit en warmte van een boerenerf. Een kabbelend beekje volgt je op de voet. Zodra je de hoek omslaat word je verrast door een idyllisch zandstrand aan de rand van een schitterend meer, waar prachtige tenten en dromerige lichtjes je het gevoel geven dat je je in een luxe strandclub bevindt. Ontdek onze prachtige ruimtes; de authentieke Boerderij, de giga Kapschuur, de karakteristieke Jachtkamer, de betoverende Tipi en het heerlijke Paviljoen. Iedere ruimte is voorzien van een eigen terras, toiletten en een vaste bar. De verschillende ruimtes kunnen verbonden worden middels flextenten om de capaciteit te vergroten tot wel 4000 personen.

  Waarom Watergoed?

  Watergoed is meer dan alleen een veelzijdige locatie aan een schitterend meer. Naast onze mooie binnen- en buitenruimtes bieden wij ook onvergetelijke activiteiten aan. Wij nemen al jouw zorgen uit handen en organiseren een evenementen precies op maat en exact naar jouw wensen.

  Activiteiten

  Wat dacht je van Quadrijden (speed & trial), 4x4 Off Road terreinrijden met onze stoere Landrover, een giga Paintballbos, 21 E-choppers en meer! Uiteraard hebben wij ook veel plezier op ons mooie meer, denk aan suppen, kanovaren, een drakenboot of een mega kanorace. We organiseren ook hele middagen vol teambuildingactiviteiten of een te gekke invulling van jouw vrijgezellenfeest.

  Een culinaire ervaring

  Wist je dat van iedere 10 reviews die wij ontvangen, er 9 specifiek onze catering benoemen als pluspunt? Ja, echt! Ons geheim? Live-cooking, toewijding aan zero waste, en samenwerking met lokale ambachtslieden. Onze zelfontwikkelde hamburger is een mooi voorbeeld van ons streven naar unieke, kwalitatieve ervaringen.

  Maatschappelijk verantwoord

  Bij Watergoed geloven we dat maatschappelijk verantwoord ondernemen meer dan alleen een plicht is – het is integraal onderdeel van wie we zijn en wat we doen. We zijn er bijzonder trots op dat we de Green Key Goud-standaard hebben behaald, een internationale erkenning van milieuverantwoordelijke bedrijven.

  Contact

  Wij vinden het ontzettend leuk om jou meer te vertellen over onze mogelijkheden. Heb je zelf een uniek idee? Laat het weten! Dan kunnen wij kijken wat wij kunnen betekenen. Niets is te gek. The sky is the limit! Welkom op Watergoed.

  Ga naar www.watergoed.nl of bel 0488 410 222.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Gelegen aan het water
  Landelijk gelegen
  Vaste Catering
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Tielsestraat 129
  6675 AC Valburg
  Google Maps