Kastelen, land- en herenhuizen · Feestlocatie & trouwlocatie

  Het Kasteel van Rhoon

  Dorpsdijk 63, Rhoon
  Opslaan
  000 personen

  Voor uw huwelijk is het Kasteel van Rhoon een geweldige trouwlocatie. Trouwen in een kasteel, hoe romantisch is dat! Het kasteel is officieel ‘Huis der Gemeenten’, wat betekent dat u er elkaar het JA-woord kunt geven; de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand Albrandswaard (BABS) zal u in onze trouwzaal verwelkomen en de huwelijksvoltrekking verzorgen.

  Op welke wijze u uw trouwdag ook wilt invullen, wij garanderen u een onvergetelijk bruiloft en kunnen u alle zorgen uit handen nemen. Niet alleen de voltrekking van het huwelijk, maar ook een receptie, diner of trouwfeest behoort tot de mogelijkheden. Is buiten trouwen een wens? Ook dat is mogelijk bij Het Kasteel van Rhoon! In de schitterende kasteeltuin kan zowel uw huwelijksvoltrekking als uw receptie en/of trouwfeest plaatsvinden. En wat is er romantischer dan na een spetterend trouwfeest te overnachten in ons bruidshuisje?

  Romantische huwelijksnacht in het Koetshuys

  U kunt uw huwelijksdag afsluiten met een romantische huwelijksnacht in Het Koethuys, ook wel ons ‘bruidshuisje’, gelegen aan de vijver van Het Kasteel van Rhoon. Onder het genot van een glaasje nog even nagenieten van de dag. De volgende ochtend wordt het champagneontbijt geserveerd op de door u gewenste tijd.

  Het Koetshuys beschikt over drie slaapkamers. U kunt natuurlijk ook met uw familie of vrienden in Het Koethuys overnachten. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

  Buiten trouwen

  In Het Kasteel van Rhoon kunt u de wettelijke huwelijksplechtigheid laten plaatsvinden in de prachtige Engelse kasteeltuin! Ons schitterende terras bied ruimte aan alle gasten. Wij regelen dat alles geregeld is.

  Met uitzicht over de tuin kan vervolgens de taartceremonie, de borrel en het diner plaatsvinden. En niet onbelangrijk bij een buiten huwelijk: bij slecht weer hebben wij ruim voldoende en bovenal schitterende binnenmogelijkheden.

  Hotelkamers voor uw gasten

  Aan uw gasten hebben wij natuurlijk ook gedacht. Zij hoeven na de feestavond niet meer de auto in. Het Wapen van Rhoon, gelegen tegenover het Kasteel, beschikt over stijlvolle hotelkamers, wij bekijken graag de beschikbaarheid voor u.

  Kenmerken

  Restaurant
  Tuin
  Vaste Catering
  Terras
  Landelijk gelegen
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Dorpsdijk 63
  3161 KD Rhoon
  Google Maps