Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Het Oude Stadhuys

  Markt 1, Gouda
  Opslaan
  500 personen

  Het Oude Stadhuys Gouda een monument vol mogelijkheden is het middelpunt van de stad en heeft een sprookjesachtige uitstraling.

  Jouw evenement in een monumentaal gebouw

  Middenin het historische stadshart van Gouda staat Het Oude Stadhuys; één van de meest bijzondere gebouwen van de Randstad. Organiseer je evenement voor groepen tot 500 personen in deze locatie met karakter. Met tien verschillende zalen is er ruimte voor kleine én grote gezelschappen. 

  Historisch en middenin de stad

  Inspireer gasten met deze prachtige locatie in de binnenstad van Gouda. Het Stadhuys is gebouwd in de vijftiende eeuw en al zijn we nu honderden jaren verder, veel van de authentieke elementen zijn goed bewaard gebleven. Als gasten de trap oplopen en binnen stappen in Het Oude Stadhuys zijn ze gegarandeerd verrast. De Burgerhal met zijn pilaren en de bijzondere ruimtes zijn echte bezienswaardigheden. Bovendien heb je vanuit de ruimtes een prachtig uitzicht op de binnenstad.  

  Alle ruimte voor zakelijke evenementen

  Het Oude Stadhuys beschikt over alle ruimte die je nodig hebt voor je evenement. De locatie is door de verschillende ruimtes geschikt voor zowel kleine groepen als grotere groepen tot 500 personen. Begin met alle gasten tegelijk in de nok van Het Oude Stadhuys, waarna de subruimtes zich perfect lenen voor brainstormsessies of workshops. Natuurlijk is Het Oude Stadhuys voorzien van alle moderne faciliteiten voor een comfortabel event. Het foodteam zorgt uiteraard goed voor de gasten met (h)eerlijke en duurzame gerechten. 

  Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

  Stadhuys Gouda ligt centraal in de Randstad. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A20 en A12. Op loopafstand van het stadhuis zijn diverse parkeermogelijkheden. Het station van Gouda ligt slechts op enkele minuten lopen! 

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Markt 1
  2801 HX Gouda
  Google Maps