Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

Gasterij Vergeer

Dorpsweg 32, Reeuwijk
350 personen

De net verbouwde feestzaal van Gasterij Vergeer is uitermate geschikt als feestlocatie voor bruiloften, jubilea, verjaardagen, bedrijfsfeesten en vergaderingen. Voor elk evenement kunnen wij een dag of avond op maat maken waarin we alle wensen van onze gasten kunnen verwerken. De ideale feestlocatie in de omgeving van Reeuwijk.

Heeft u iets te vieren maar doet u dat liever thuis of op een andere locatie, onze cateringservice levert alles op locatie, van aankleding en buffetten tot bedienend personeel. Wij kunnen u op alle gebieden helpen, van hapjes en bittergarnituur tot buffetten en hele feestavonden.

Ons restaurant, in Reeuwijk bekend onder de naam Friends, is gezellig ingericht en geschikt voor een snelle maaltijd maar ook voor een avondje tafelen met vrienden, familie of collega's. Wij bieden een uitgebreide menukaart met veel verschillende keuzes en een 3-gangen keuzemenu voor 25 euro.

Naast a la carte dineren kunt u bij Friends ook terecht met groepen voor een lunch, diner of feest. Wij hebben verschillende arrangementen samengesteld voor brunches en lunches, high teas, verjaardagsfeesten en kraamparty's.

Kenmerken

Catering in overleg
Invalidentoegankelijk
Landelijk gelegen
Restaurant
Terras
Vaste Catering

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 182 394 321

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Dorpsweg 32
2811 KJ Reeuwijk
Google Maps