Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

  Gasterij Vergeer

  Dorpsweg 32, Reeuwijk
  Opslaan
  350 personen

  De feestzaal van Gasterij Vergeer is uitermate geschikt als feestlocatie voor bruiloften, jubilea, verjaardagen, bedrijfsfeesten en vergaderingen. Voor elk evenement kunnen wij een dag of avond op maat maken waarin we alle wensen van onze gasten kunnen verwerken. De ideale feestlocatie in de omgeving van Reeuwijk.

  Heeft u iets te vieren maar doet u dat liever thuis of op een andere locatie, onze cateringservice levert alles op locatie, van aankleding en buffetten tot bedienend personeel. Wij kunnen u op alle gebieden helpen, van hapjes en bittergarnituur tot buffetten en hele feestavonden.

  Ons restaurant, in Reeuwijk bekend onder de naam Happz, is een restaurant in de filosofie Proef, Deel & Geniet. Kleine hapjes, proeverijen en gerechtjes om te delen, dat is wat Happz is.

  Naast a la carte dineren kunt u bij Happz ook terecht met groepen voor een lunch, diner of feest. Wij hebben verschillende arrangementen samengesteld voor brunches en lunches, high teas, verjaardagsfeesten en kraamparty's.

  Kenmerken

  Eigen catering
  Invalidentoegankelijk
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Vaste Catering
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Dorpsweg 32
  2811 KJ Reeuwijk
  Google Maps