Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Het Turfschip Etten-Leur

  Schipperstraat 2, Etten-Leur
  Opslaan
  2600 personen

  Opgetrokken in een warme kleur baksteen en voorzien van staal en glas, heeft het elegante gebouw een 19e-eeuwse uitstraling. Aan de binnenkant is Het Turfschip Etten-Leur helemaal van deze tijd. De verschillende zalen zijn ruim van opzet en flexibel in gebruik. In Het Turfschip kan eigenlijk van alles gebeuren: van een zakelijk evenement tot een uitbundig feest of ingetogen afscheidsbijeenkomst. Voor hele grote gezelschappen maar ook voor intieme groepen. Niet voor niets: verrassend veelzijdig - en verrassend betaalbaar!

  Congres/beurs

  In Het Turfschip Etten-Leur bevindt zich een congreszaal en theaterzaal. Deze zaal is door de flexibele indeling helemaal in te delen voor een congres maar ook als beursvloer. Heeft u meer ruimte nodig? De centrale foyer en zelfs de sporthal kunnen ook nog extra worden ingezet voor uw evenement.

  Vergaderen

  Naast deze grote ruimtes beschikken wij over een aantal kleinere vergaderzalen die uitgerust zijn met comfortabel meubilair en eigentijdse faciliteiten. Ons team denkt graag met u mee over de meest geschikte ruimte voor uw bijeenkomst en adviseert u over een culinaire invulling op maat.

  Bereikbaarheid

  De ideale locatie voor een zakelijk evenement kenmerkt zich door omvang en goede bereikbaarheid. Daar ligt de kracht van Het Turfschip Etten-Leur. Door de ligging vlakbij de A16 en A58 is Het Turfschip goed bereikbaar voor gasten uit zowel de Randstad als België.

  Verrassend veel mogelijk

  Er is veel mogelijk bij Het Turfschip en dat hoeft niet eens altijd zo duur te zijn. Bij ons gaat dat goed samen!  

  MVO

  Met het bewustzijn om niet alleen te focussen op maximalisatie van de winst heeft Het Turfschip Etten-Leur maatschappelijk ondernemerschap in haar genen. Zij biedt plaats aan mensen die moeite hebben met de reguliere arbeidsmarkt. Door begeleiding, opleiding en werkervaring wordt getracht hun belemmeringen hanteerbaar te maken. Door tal van gebruikers evenals buurtbewoners wordt Het Turfschip als hun 'huiskamer' beschouwd. 

  Het Turfschip Etten-Leur in kernwoorden:

  • 14 multifunctionele zalen van 6 tot 2600 personen
  • Kwaliteitskeukens met brigade: Taveerne Gaston en catering (op locatie)
  • Gratis parkeergelegenheid voor de deur
  • Goed bereikbaar, slechts enkele minuten van A58 / A16
  • Gratis WiFi in het hele pand

  Contact

  Neem contact met ons op. Wij maken graag voor u een op maat gemaakte offerte wat u ook bij ons wil organiseren.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Schipperstraat 2
  4871 KK Etten-Leur
  Google Maps