Boerderijen en windmolens · Feestlocatie & trouwlocatie

  Korenmolen Princenhage Breda

  Liesboslaan 35, Breda
  Opslaan
  150 personen

  Dit is jullie locatie! Welkom in de gezellige en exclusive locatie Korenmolen Princenhage. Dé locatie voor jullie eindejaarsfeest, nieuwjaarsreceptie of winter BBQ. Waarom? Er is ruimte voor 150 tot 200 gasten, overnachten om de hoek, vlakbij de A16 en gratis parkeren. In de wintermaanden toveren wij deze locatie om in een Winter Wonderland setting. Op deze gave eventlocatie moet je geweest zijn. Deze veelzijdige locatie heeft vele verschillende ruimtes die allemaal exclusief tot jullie beschikking staan. 

  Feestlocatie in Breda met overnachting

  Alle medewerkers kunnen gewoon lekker blijven logeren bij het hotel om de hoek (op loopafstand), waar wij uiteraard een kortingsafspraak mee hebben. 

  Winter BBQ of festival

  Het buitenterrein van de molen leent zich uitstekend voor een Winter BBQ overdekt met stretchtent of winter festival met foodstations. Het culinaire menu van onze topchef is van hoog niveau tegen een betaalbare prijs.

  Eindejaarsfeest of nieuwjaarsborrel

  Starten met het officieele gedeelte om het jaar af te sluiten doe je op de eerste verdieping, daarna dans je samen met je collega's op een verlichte dansvloer het nieuwe jaar in. Proost!

  Winter Wonderland

  In de wintermaanden ondergaat de Korenmolen Princenhage een Winter Wonderland metamorfose. Compleet met vuurkorven, twinkelende lichtjes, kerstbomen, sneeuw, houtblokken, sleetjes en warme chocomel. Ontvang jullie gasten met glühwein uit houtgestookte heksenketel. Op ons stoer houten buffet gedecoreerd met kistjes en kerstbomen staat ons zinkenteilen buffet klaar voor een ijskoud drankje. 

  Winters Entertainment

  Verhalenverteller Fayliene is een vuurelfje uit een op maat geschreven sprookje. Zij maakt deze Winter beleving helemaal compleet. Samen met haar zusje deelt zij persoonlijke complimenten op fonkelende wijze uit aan elke gast.

  En niet te vergeten:

  • Scherpe prijsafspraak met het 4 sterren hotel om de hoek (200m)
  • Vlakbij de A16
  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer
  • Gratis parkeergelegenheid voor alle gasten
  • Mogelijkheid tot projecteren bedrijfslogo op toren

     Korenmolen Princenhage staat garant voor lachende gasten op een verrassende niet alledaagse locatie. 

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Liesboslaan 35
  4813 EA Breda
  Google Maps