Boerderijen en windmolens · Feestlocatie & trouwlocatie

Hof van Saksen

Borgerderstraat 12, Nooitgedacht
3000 personen

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw volgende vergadering, event of overnachting? Hof van Saksen biedt een stijlvol decor waarin al uw zakelijke ontmoetingen een onvergetelijke herinnering worden.

Vergaderen

Hof van Saksen heeft een eigen Business Centre, bestaande uit het multifunctionele Theatre van ruim 260 m², twee royale subzalen, eigen Lounge en ontvangstbalie. Plenaire sessies zijn hier in iedere vorm mogelijk.

Events

Op bijzondere wijze uw relaties een speciale beleving bieden? Of iets speciaals vieren met uw personeel? U maakt de keuze: recreëren, dineren, feesten, sporten, teambuilden en overnachten. Voor groepen tot 3.000 personen stellen we graag een uniek programma samen op onze stijlvolle alles-in-één locatie. Zakelijk overnachtenHet unieke vakantieresort Hof van Saksen ligt midden in de prachtige Drentse natuur. Het resort ligt vlakbij Assen en Groningen, nabij de A28 en beschikt over ruim 600 Saksische boerderijen, variërend van 2- tot 24-persoonsaccommodaties.

De faciliteiten op een rij

Een eigen Business Centre. Met diverse multifunctionele ruimtes voor bijeenkomsten van 10 tot 250 personen en een eigen lounge en bar, uitermate geschikt voor vergaderingen.

Het culinaire aanbod in de restaurants is ongekend veelzijdig en van een hoog niveau. De verschillende restaurants zijn beschikbaar voor ontbijt, lunch, diner of een brunch, high tea, wijnproeverij, borrel of snack. Zeven dagen per week. Daarnaast biedt de Culinaire boerderijen ongekende mogelijkheden voor kookworkshops en private dining.

Een eigen evenemententerrein van 12.000 m², naar eigen wens in te delen en met de mogelijkheid om paviljoens te bouwen.Een eigen Spa & Wellness, u kunt kiezen uit vele beautybehandelingen en gebruik maken van diverse sauna's, baden en ontspanningsruimtes.

Een prachtige natuur in en om Hof van Saksen die zich uitstekend leent voor diverse activiteiten, zoals FootGolf, golfclinics, een spectaculaire zeskamp, watergames, fiets- of wandeltochten.

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Overnachten
Nabij snelweg
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 592 245 955

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Borgerderstraat 12
9449PA Nooitgedacht
Google Maps