Boerderijen en windmolens · Feestlocatie & trouwlocatie

    Hof van Saksen

    Borgerderstraat 12, Nooitgedacht
    Opslaan
    3000 personen

    Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw volgende vergadering, event of overnachting? Hof van Saksen biedt een stijlvol decor waarin al uw zakelijke ontmoetingen een onvergetelijke herinnering worden.

    Vergaderen

    Hof van Saksen heeft een eigen Business Centre, bestaande uit het multifunctionele Theatre van ruim 260 m², twee royale subzalen, eigen Lounge en ontvangstbalie. Plenaire sessies zijn hier in iedere vorm mogelijk.

    Events

    Op bijzondere wijze uw relaties een speciale beleving bieden? Of iets speciaals vieren met uw personeel? U maakt de keuze: recreëren, dineren, feesten, sporten, teambuilden en overnachten. Voor groepen tot 3.000 personen stellen we graag een uniek programma samen op onze stijlvolle alles-in-één locatie.

    Zakelijk overnachten

    Het unieke vakantieresort Hof van Saksen ligt midden in de prachtige Drentse natuur. Het resort ligt vlakbij Assen en Groningen, nabij de A28 en beschikt over ruim 600 Saksische boerderijen, variërend van 2- tot 24-persoonsaccommodaties.

    De faciliteiten op een rij

    Een eigen Business Centre. Met diverse multifunctionele ruimtes voor bijeenkomsten van 10 tot 250 personen en een eigen lounge en bar, uitermate geschikt voor vergaderingen.

    Het culinaire aanbod in de restaurants is ongekend veelzijdig en van een hoog niveau. De verschillende restaurants zijn beschikbaar voor ontbijt, lunch, diner of een brunch, high tea, wijnproeverij, borrel of snack. Zeven dagen per week. Daarnaast biedt de Culinaire boerderijen ongekende mogelijkheden voor kookworkshops en private dining.

    Een eigen evenemententerrein van 12.000 m², naar eigen wens in te delen en met de mogelijkheid om paviljoens te bouwen. Een eigen Spa & Wellness, u kunt kiezen uit vele beautybehandelingen en gebruik maken van diverse sauna's, baden en ontspanningsruimtes.

    Een prachtige natuur in en om Hof van Saksen die zich uitstekend leent voor diverse activiteiten, zoals FootGolf, golfclinics, een spectaculaire zeskamp, watergames, fiets- of wandeltochten.

    Kenmerken

    Tuin
    In-/outdoor activiteiten
    Invalidentoegankelijk
    Terras
    Overnachten
    Nabij snelweg
    Nabij luchthaven

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Borgerderstraat 12
    9449PA Nooitgedacht
    Google Maps