Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Horeca de Jansheeren

  Maltezerplein 1, Heemskerk
  Opslaan
  600 personen

  Goed besproken en goed georganiseerd. Zo geniet u op de avond zelf zorgeloos van uw feest en uw gasten. Ons vriendelijke personeel verzorgt uw gasten met heerlijke huisgemaakte hapjes & buffetten. Ontdek onze op maat gemaakte all-inclusive arrangementen.

  Alles inclusief! Zo kunnen u en uw gasten zorgeloos genieten. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij elke inrichting van de zaal verzorgen. Statafels met rokken, linnen en kleedjes op de tafels, verse bloemen, kaarsen, decoratie en sfeerverlichting. Onze arrangementen brengen gemak en comfort. Alles in de prijs inbegrepen. Wel zo makkelijk!

  Jubileum? Uw jubileum tot een onvergetelijk evenement maken? Wij hebben ruime ervaring om dit gebeuren in nauw overleg met u perfect en sfeervol aan te kleden. Veel tevreden jubilarissen gingen u voor!

  Jarig? Wij zijn een vat vol ideeën om uw verjaardag op originele wijze te verzorgen. Een goede DJ met muziek uit de 70’s en 80’s bijvoorbeeld, een speciaal aangeklede zaal met mooie kleuren en speciale drankjes.

  Bruiloft? Wij hebben veel ervaring met bruiloften. In een gezellige sfeer, perfect en helemaal op maat georganiseerd naar de wensen van het bruidspaar. De mooiste dag van je leven is onze uitdaging.

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Gelegen in het stadscentrum
  Vaste Catering
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Maltezerplein 1
  1961 JC Heemskerk
  Google Maps