Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    Hotel Nassau Breda

    Nieuwstraat 23, Breda
    Opslaan
    350 personen

    Hotel Nassau Breda is het eerste luxueuze lifestyle hotel in West-Brabant. In het bruisende stadshart van Breda biedt deze evenementenlocatie een unieke belevenis op historische bodem.

    Heeft u ooit gezondigd onder de gewelven van een Neogotische kapel? Gespeecht waar eeuwenoude echo’s klinken? Gefeest in een klooster? Of vergaderd in een huis van adel? In Hotel Nassau Breda zorgt de historische pracht voor een schitterend contrast met de onverwachte luxe van een vijfsterren locatie. Een ideale plek voor een succesvolle conferentie, een bruisende beursvloer, een bijzonder huwelijksfeest of een inspirerende business-meeting. En maakt u zich geen zorgen; al uw geheimen zijn hier veilig.

    De ultieme evenementenlocatie bij uitstek is de Kapel. Prachtige gewelven, kleurrijke glas-in-lood raampartijen en zelfs een authentieke vloer. Naast de Kapel beschikt Hotel Nassau Breda over diverse board- en meeting rooms. Voor een kleine board room meeting vanaf 4 personen tot aan een uitgebreide presentatie in theateropstelling, alles is mogelijk.

    Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden voor een evenement op een bijzondere locatie? Voor meer informatie of het inplannen van een vrijblijvende kennismaking met rondleiding kunt u contact opnemen met ons Salesteam. Via het informatieformulier, telefonisch of via de mail.

    Kenmerken

    Invalidentoegankelijk
    Terras
    Overnachten
    Bereikbaar per openbaar vervoer
    Nabij snelweg

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Nieuwstraat 23
    4811 WV Breda
    Google Maps