Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Hotel Nassau Breda

  Nieuwstraat 23, Breda
  Opslaan
  350 personen

  Hotel Nassau Breda is het eerste luxueuze lifestyle hotel in West-Brabant. In het bruisende stadshart van Breda biedt deze evenementenlocatie een unieke belevenis op historische bodem.

  Heeft u ooit gezondigd onder de gewelven van een Neogotische kapel? Gespeecht waar eeuwenoude echo’s klinken? Gefeest in een klooster? Of vergaderd in een huis van adel? In Hotel Nassau Breda zorgt de historische pracht voor een schitterend contrast met de onverwachte luxe van een vijfsterren locatie. Een ideale plek voor een succesvolle conferentie, een bruisende beursvloer, een bijzonder huwelijksfeest of een inspirerende business-meeting. En maakt u zich geen zorgen; al uw geheimen zijn hier veilig.

  De ultieme evenementenlocatie bij uitstek is de Kapel. Prachtige gewelven, kleurrijke glas-in-lood raampartijen en zelfs een authentieke vloer. Naast de Kapel beschikt Hotel Nassau Breda over diverse board- en meeting rooms. Voor een kleine board room meeting vanaf 4 personen tot aan een uitgebreide presentatie in theateropstelling, alles is mogelijk.

  Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden voor een evenement op een bijzondere locatie? Voor meer informatie of het inplannen van een vrijblijvende kennismaking met rondleiding kunt u contact opnemen met ons Salesteam. Via het informatieformulier, telefonisch of via de mail.

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Nieuwstraat 23
  4811 WV Breda
  Google Maps