Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    De Avenue

    Waterstraat 5, Breda
    Opslaan
    500 personen

    Achter de karakteristieke deuren van de voormalige schuilkerk, schuilen twee prachtige en sfeervolle zalen met beide een authentieke sfeer. De twee zalen bieden ruimte aan diverse groepssamenstellingen van verschillende grootte. De Sociëteit (bovenzaal) is te herkennen aan het gewelfde plafond, de houten vloeren en de bijzondere oude bar die de ruimte een warme, sfeervolle uitstraling geeft. Beneden vind je de Theaterzaal. Bijzondere kenmerken van deze zaal zijn onder andere de balkons aan weerszijde, het hoge podium en het balzaal gevoel dat het met zich meebrengt.   De Avenue is tot 1890 in gebruik geweest als schuilkerk. Tot op de dag van vandaag zijn hiervan nog verschillende accenten terug te herkennen, aan zowel de binnen als de buitenkant van het gebouw. Sinds 1996 is het unieke pand in gebruik als De Avenue. Zij staan ook bekend om de spraakmakende dinnershows die zowel regulier als exclusief te bezoeken zijn.  

    Faciliteiten

    Beide zalen beschikken over eigen voorzieningen zoals toiletten, garderobe, bar, rookkamer en een podium. Tevens beschikken de zalen over een eigen licht-en geluidsinstallatie. Ook beschikt De Avenue over een eigen keuken en verzorgt alle catering zelf. Van een uitgebreid driegangendiner tot een walking-dinner of een lekker lunchbuffet. Hierin kunnen wij variëren en denken wij, samen met onze chef-kok, graag met u mee.  

    Contact

    De medewerkers van De Avenue verzorgen uw evenement tot in de puntjes. Voor meer informatie over de mogelijkheden zitten onze medewerkers altijd voor u klaar en helpen u met plezier verder.  

    Kenmerken

    Invalidentoegankelijk
    Bereikbaar per openbaar vervoer
    Nabij snelweg

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Waterstraat 5
    4811 WZ Breda
    Google Maps