Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Hotel Restaurant Riche

Steenstraat 51, Boxmeer
1000 personen

Hotel Restaurant Riche in Boxmeer is een uitstekende eventlocatie voor uw diner of bedrijfsfeest van 2 tot 1200 personen.

Een bijzonder hotel, restaurant, grand café en 3 zalen midden in het centrum van Boxmeer. Een unieke locatie op een unieke plek. Het gebouw dateert uit 1826 en heeft haar historie niet vergeten. Hotel Restaurant Riche beschikt over alle faciliteiten om u iets moois te laten beleven.

Borrel en diner

Ons Restaurant met haar ruime serre is een voortreffelijke eetgelegenheid voor een lunch, diner of een drankje aan de gezellige bar. Met mooi weer zit u op een mooi terras met uitzicht op de prachtige St. Petrus Basiliek. Het restaurant heeft een moderne look en een voortreffelijke kaart. Lekkere gerechten die een Bourgondisch gevoel geven. En dat allemaal in het oosten van Brabant. Het restaurant biedt plaats aan maximaal 60 gasten, bent u met een groter gezelschap dan bent u van harte welkom in één van onze zalen.

Vergaderen en feest

Onze zalen zijn zeer geschikt voor vergaderingen, maar ook voor al uw feesten en partijen. U kunt bij ons terecht voor presentaties, vergaderingen en bijeenkomsten van 2 tot 350 personen. Wanneer u een vergadering, presentatie of bijeenkomst bij ons organiseert heeft u de beschikking over allerhande audiovisuele middelen. Onze zalen zijn standaard uitgerust met een beamer en/of televisiescherm, geluidsinstallatie en microfoons.

Ook kunt u bij ons terecht voor feesten of partijen van 2 tot 1000 personen. Hiervoor zijn de mogelijkheden zeer uiteenlopend. Wilt u een kleinschalig diner of borrel organiseren dan bent u van harte welkom in ons restaurant en/of grand café. Voor een feestavond met een hapje, drankje en een dansje is onze Foyer een zeer geschikte ruimte voor diverse groepen. Wanneer u met een grotere groep personen komt, heeft u de mogelijkheid om onze Grote Zaal te reserveren voor een geweldig feest. Wilt u uw feestavond muzikaal omlijsten met een DJ of wellicht een live band, dan kan men gebruik maken van het podium waarmee onze zalen uitgerust zijn.

Parkeren en slapen

Het hotel beschikt over een eigen parkeerterrein met 60 plaatsen. Verder zijn er in het centrum van Boxmeer, binnen 2 minuten lopen, diverse parkeerplaatsen waar gratis geparkeerd kan worden. Zo heeft u altijd voldoende parkeerruimte voor uw gasten.

Wanneer u een vergadering, feest of andere bijeenkomst bij ons organiseert, heeft men ook de mogelijkheid om te blijven slapen. Wij bieden u een heerlijke slaapplek in één van onze 21 comfortabele hotelkamers.

Zien is geloven, komt u gerust eens binnen en overtuig u zelf. Wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Kenmerken

Invalidentoegankelijk
Terras
Overnachten
Bereikbaar per openbaar vervoer

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 485 578 222

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Steenstraat 51
5831 JB Boxmeer
Google Maps