Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Recreatiegebied Mookerplas

Pastoorsdijk , Plasmolen
10000 personen

De recreatiegebieden van Leisurelands lenen zich bij uitstek voor het organiseren van evenementen. Met 19 prachtige locaties centraal in Nederland, uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid, slagen we er vrijwel altijd in om een locatie op maat te vinden. Leisurelands verhuurt buitenlocaties in een prachtige natuurlijke omgeving, met grasvlakten, water, stranden en bossen.

Enkele voorbeelden van de mogelijkheden: Bedrijfsfeesten, productpresentaties, outdooractiviteiten, sportdagen, scoutingkampen, kampvuur, familiedagen, barbecues, schoolactiviteiten, militaire oefeningen, jubileumfeesten, publieksactiviteiten, sportevenementen enzovoorts.

Recreatiegebied Mookerplas

Zowel grote evenementen als kleine activiteiten zijn welkom op recreatiegebied Mookerplas. Mookerplas heeft 55 hectare land, 96 hectare water en 2 zandstranden. Naast een kiosk, een botenhelling, een restaurant, meerdere jachthavens en campings zijn er toiletgebouwen, (beperkte) stroomvoorzieningen en behoort groepskamperen (groepskampeerterrein) tot de mogelijkheden. Mookerplas heeft een open verbinding met de Maas en is geliefd bij watersporters.

Indien u een evenement, feest of activiteit wilt organiseren op Mookerplas, kunt u tot ongeveer 10.000 mensen kwijt, afhankelijk van hoe u het terrein wilt inrichten. Op het gebied zelf zijn 1.200 parkeerplaatsen. Het is mogelijk in de omgeving extra parkeerplaatsen te creëren. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement van 100 of 3.000 personen, een familiebarbecue van 50 personen, een sport- en speldag van 600 leerlingen of een publieksevenement van 10.000 personen.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte.

Kenmerken

Gelegen aan het water
In-/outdoor activiteiten
Landelijk gelegen
Restaurant
Terras
Bereikbaar per boot
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 26 384 8800

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Pastoorsdijk
6586 ZZ Plasmolen
Google Maps
Website