Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Huize Frankendael

  Middenweg 72, Amsterdam
  Opslaan
  300 personen

  Huize Frankendael is als laatste buitenplaats van Amsterdam één van de top tien monumenten van de stad. Niet alleen de geschiedenis spreekt tot de verbeelding, vandaag de dag kun je hier je verjaardag vieren, een diner organiseren of trouwen. Alle salons, kamers en vertrekken in het hele huis staan voor je open!

  Voor verjaardagen of promotiefeesten kan je zowel in onze salons als in het koetshuis terecht. In het koetshuis organiseren wij uitgebreide borrels of feesten met een DJ. Geniet zorgeloos van je onvergetelijke momenten in één van onze ruimtes.

  Huize Frankendael is een officiële trouwlocatie. Het is een unieke buitenplaats met park en stijltuinen gelegen in Amsterdam.

  Je gehele huwelijksdag kan bij ons plaatsvinden. De ceremonie met aansluitende receptie kan in onze 18e-eeuwse salons en tuin plaatsvinden, vervolgens kan het diner met aansluitend feest georganiseerd worden in ons rustieke koetshuis. Bij mooi weer serveren wij het diner ook buiten in onze tuin.

  Het is niet mogelijk het huis enkel voor Bruidsfotografie te reserveren. Uiteraard ben je vrij om op je trouwdag bij ons bruidsfoto’s in en rond het huis te maken.

  Wij maken offertes op maat. Om die reden nodigen wij je graag uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek lichten wij de mogelijkheden verder toe. Wij denken met plezier mee aan de samenstelling van jullie trouwdag!

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Restaurant
  Tuin
  Terras
  Vaste Catering
  In-/outdoor activiteiten
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Middenweg 72
  1097 BS Amsterdam
  Google Maps