Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Inspyrium

Beerseweg 45, Cuijk
5000 personen

Uw evenement op een groene toplocatie? Dan is het Inspyrium in Cuijk ‘the place to be’!

Wij bieden u oneindig veel mogelijkheden voor bijzondere evenementen, van 10 tot 5.000 personen en kunnen alles tot in de kleinste details voor u organiseren. Groen, duurzaam, uniek en inspirerendHet Inspyrium, gelegen op het knooppunt van Gelderland, Noord-Brabant en Limburg, is een duurzame, industriële locatie in een unieke groene omgeving. Ons credo is natuurlijke inspiratie en met dit uitgangspunt denken we graag met u mee over de invulling van uw evenement. We stellen ons ten doel om tot in de kleinste details de gewenste (groen)beleving en identiteit te creëren.

Gigantische boogramen en authentieke bakstenen bepalen het gezicht van het Inspyrium. De groene buitenruimte rondom de locatie vormt een natuurlijk contrast met die industriële uitstraling. Direct al bij aankomst worden uw gasten ontvangen in een oase van grote, karakteristieke bomen en innovatieve gevelbegroeiing. Rondom en bovenop het Inspyrium creëren bijzondere boomsoorten met hun grillige vormen sfeer en intimiteit, en een mix van schitterende bloesem, kleurrijk blad en heerlijke geuren. Binnen accentueert de toepassing van duurzame, robuuste materialen zoals hout en cortenstaal het natuurlijke karakter.

Natuurlijke beleving

Het Inspyrium beschikt over vier multifunctionele ruimtes, van het sfeervolle Penthouse tot de Industriële hallen voor grote evenementen. Samen met u bepalen we graag de persoonlijke aankleding van de ruimtes. We hebben daarvoor talloze mogelijkheden, tot en met grote bomen in bakken om ook binnen een groene uitstraling te creëren.

Daktuinen

Op het dak van het Inspyrium vindt u 1.400 m2 daktuinen, weelderig begroeid met onder meer fruitgewassen en honderden kruiden. Daar vinden uw gasten een ontspannen setting om het biologisch geteelde fruit te proeven en te genieten van het fantastische uitzicht over het bijzondere Cuijkse landschap. Goed bereikbaarDirect gelegen aan de A73-afslag Cuijk is het Inspyrium uitermate goed bereikbaar. Een verhard parkeerterrein van 1.100 parkeerplaatsen biedt voor elk evenement plaats aan uw gasten. Vanaf station Nijmegen bent u in 15 minuten op onze locatie en via vliegveld Weeze, Eindhoven of Düsseldorf ontvangen wij uw internationale gasten.

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 485 319 763

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Beerseweg 45
5431 LB Cuijk
Google Maps