Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Inspyrium

  Beerseweg 45, Cuijk
  Opslaan
  5000 personen

  Uw evenement op een groene toplocatie? Dan is het Inspyrium in Cuijk ‘the place to be’!

  Wij bieden u oneindig veel mogelijkheden voor bijzondere evenementen, van 10 tot 5.000 personen en kunnen alles tot in de kleinste details voor u organiseren.

  Groen, duurzaam, uniek en inspirerend

  Het Inspyrium, gelegen op het knooppunt van Gelderland, Noord-Brabant en Limburg, is een duurzame, industriële locatie in een unieke groene omgeving. Ons credo is natuurlijke inspiratie en met dit uitgangspunt denken we graag met u mee over de invulling van uw evenement. We stellen ons ten doel om tot in de kleinste details de gewenste (groen)beleving en identiteit te creëren.

  Gigantische boogramen en authentieke bakstenen bepalen het gezicht van het Inspyrium. De groene buitenruimte rondom de locatie vormt een natuurlijk contrast met die industriële uitstraling. Direct al bij aankomst worden uw gasten ontvangen in een oase van grote, karakteristieke bomen en innovatieve gevelbegroeiing. Rondom en bovenop het Inspyrium creëren bijzondere boomsoorten met hun grillige vormen sfeer en intimiteit, en een mix van schitterende bloesem, kleurrijk blad en heerlijke geuren. Binnen accentueert de toepassing van duurzame, robuuste materialen zoals hout en cortenstaal het natuurlijke karakter.

  Natuurlijke beleving

  Het Inspyrium beschikt over vier multifunctionele ruimtes, van het sfeervolle Penthouse tot de Industriële hallen voor grote evenementen. Samen met u bepalen we graag de persoonlijke aankleding van de ruimtes. We hebben daarvoor talloze mogelijkheden, tot en met grote bomen in bakken om ook binnen een groene uitstraling te creëren.

  Daktuinen

  Op het dak van het Inspyrium vindt u 1.400 m2 daktuinen, weelderig begroeid met onder meer fruitgewassen en honderden kruiden. Daar vinden uw gasten een ontspannen setting om het biologisch geteelde fruit te proeven en te genieten van het fantastische uitzicht over het bijzondere Cuijkse landschap.

  Goed bereikbaar

  Direct gelegen aan de A73-afslag Cuijk is het Inspyrium uitermate goed bereikbaar. Een verhard parkeerterrein van 1.100 parkeerplaatsen biedt voor elk evenement plaats aan uw gasten. Vanaf station Nijmegen bent u in 15 minuten op onze locatie en via vliegveld Weeze, Eindhoven of Düsseldorf ontvangen wij uw internationale gasten.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 485 319 763

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Beerseweg 45
  5431 LB Cuijk
  Google Maps