Restaurants · Feestlocatie & trouwlocatie

  JACK Rotterdam

  Raampoortstraat 10, Rotterdam
  Opslaan
  500 personen

  JACK is een unieke locatie met een creatieve en feestelijke ambiance die volop mogelijkheden biedt voor het perfecte (business) evenement. Of het nu een zakelijk diner is, een vergadering of een bedrijfsuitje, bij JACK kunnen we de locatie zo vormgeven dat het perfect aansluit bij jouw wensen.

  JACK heeft ruimte voor 180 personen zittend en tot 500 personen staand. De locatie beschikt over flipovers, een beamer, een scherm, geluidsapperatuur, professionele verlichting, een podium, een DJ booth en een microfoon. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de locatie en JACK is makkelijk te bereiken zowel met de auto als met het OV (5 min loopafstand van centraal station).

   180 pax zittend / 500 pax staand  Beamer  Geluidsapparatuur  Professionele verlichting  Podium  DJ Booth  Microfoon  Flipovers  Voldoende parkeergelegenheid  5 min loopafstand van centraal station

  Daarnaast is er in onze zijruimte de mogelijkheid om overdag in alle rust te vergaderen, een presentatie te houden of bijvoorbeeld een training te geven. In deze ruimte kunnen we tot 40 personen zittend kwijt en tot 75 personen staand. Ook is het mogelijk om verschillende tafel opstellingen te maken.

  JACK is van origine een restaurant en heeft daarom uitgebreide mogelijkheden als het gaat om opties voor het diner. Verder staat JACK bekend om zijn uitmuntende cocktailbar wat een potentieel feestje nóg leuker maakt.

  Bij JACK kun je de look & feel van de locatie compleet aanpassen naar jouw wensen. Er hangen en staan verschillende frames waar gepersonaliseerde doeken met bijvoorbeeld een logo of een foto in kunnen worden geplaatst. Je hoeft je wensen maar door te geven en JACK zorgt dat de doeken worden gedrukt en opgehangen.

  Naast deze mogelijkheid is er in de lounge een beamer aanwezig waar tijdens je jouw evenement een bedrijfsfilm of promotiefilm op kan worden gedraaid. Ook hebben we een professionele decorateur in huis die met jou kan kijken naar mogelijkheden voor decoratie om jouw evenement zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf.

  Kenmerken

  Restaurant
  Terras
  Invalidentoegankelijk
  Gelegen in het stadscentrum
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Raampoortstraat 10
  3032AH Rotterdam
  Google Maps