Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Kasteel Heeswijk

  Kasteel 4, Heeswijk Dinther
  Opslaan
  250 personen

  TROUWEN

  Trouwen op hét kasteel van Brabant! Het is een droom die je waarmaakt op Kasteel Heeswijk. Dit Topmonument van Brabant is een geliefde plek om deze uitzonderlijke dag te vieren

  LOCATIEVERHUUR

  Op de mooiste locatie van Brabant, vlakbij ’s Hertogenbosch, midden in het groen van landgoed Heeswijk ligt het monumentale Kasteel Heeswijk. Een sfeervolle ambiance voor vergaderingen, bijeenkomsten van kleine gezelschappen tot grote bijeenkomsten. In combinatie met een bezoek aan het kasteel wordt elke bijeenkomst onvergetelijk.

  LOCATIE MET EEN VERHAAL

  Op zoek naar een locatie met een verhaal? Of is de aanleiding om ‘naar buiten’ te gaan een inspirerende vergadering of brainstorm?

  Elke ruimte biedt een bijzonder decor: een klassiek ingericht compacte vergaderruimte met een hoog plafond en oude elementen die zichtbaar aanwezig zijn, een prachtige rustieke vergaderruimte met houten vloeren, hoge raampartijen en authentieke balkenstructuur of een inspirerende vergaderruimte met prachtige landschapsfotografie. Voor grotere groepen zijn de keldergewelven onder het kasteel geschikt, met sfeervolle nisjes en hoeken voor bijv. 1 op 1 deelopdrachten.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Kasteel 4
  5473 VA Heeswijk Dinther
  Google Maps