Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  CHV Noordkade

  Verlengde Noordkade 10-12, Veghel
  Opslaan
  3500 personen

  CHV Noordkade in Veghel is een authentieke industriële evenementen locatie met eindeloze mogelijkheden, en zalen die ieder hun eigen verhaal vertellen. Centraal gelegen en uitstekend bereikbaar. Centraal gelegen in Brabant vindt u deze industriële, breed inzetbare evenementenlocatie, gelegen aan de Noordkade in Veghel. Er zijn diverse ruimtes te huur die het perfecte decor vormen voor een congres, beurs, diner, borrel, feest of bedrijfsbijeenkomst. De locaties hebben een robuuste uitstraling met ieder zijn eigen verhaal. Veel originele elementen zoals de ongepolijste muren en dakconstructies en machines zijn in tact gebleven tijdens de renovatie. De locaties voldoen aan de eisen van nu, maar nemen u mee naar de tijd van toen.

  Historie

  Het is een rijke historie die teruggaat tot begin 1900. In die tijd kreeg Veghel zijn eigen haven en vanaf 1915 verrezen daar de eerste gebouwen van de Coöperatieve Handelsvereniging, die uitgroeide tot de grootste mengvoederfabriek van Europa. Die gebouwen zijn inmiddels monumentaal en de industriële functie is verdwenen, maar de industriële sfeer is volledig behouden. De afkorting CHV staat nu voor Cultuur Haven Veghel.

  Bereikbaarheid en ligging

  Goed bereikbaar met een beperkte reistijd vanuit alle hoeken van het land. De centrale ligging op korte afstand van ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Nijmegen maar zelfs ook Amsterdam, Brussel of Antwerpen maakt Veghel een goed bereikbare locatie.

  Neem contact met ons op via het informatieformulier en ontvang vrijblijvend informatie voor uw evenement. U kunt ook direct contact met ons opnemen per mail of telefoon!

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Verlengde Noordkade 10-12
  5462 EH Veghel
  Google Maps