Kastelen, land- en herenhuizen · Feestlocatie & trouwlocatie

  Landgoed Wickenburgh

  Wickenburghseweg 17, 't Goy
  Opslaan
  50 personen

  Je samen verbinden: dat verdient een perfecte plek. Zoals bij ons op het landgoed Wickenburgh, waar je alle romantiek, ruimte, rust en vrijheid vindt die je samen zoekt op die belangrijke dag. Ieder bruidspaar krijgt het landgoed Wickenburgh even helemaal voor zichzelf en hun gasten.

  Trouwen op het hele landgoed

  Wij denken graag met je mee voor een bruiloft of verbintenis die precies is, wat jullie willen. Bovendien hebben wij veel ervaring met het organiseren van trouw- en verbindingsceremonies en kunnen we jullie wellicht ook inspireren. Trouwen in de romantische Salon van het landhuis kan natuurlijk ook. Ook met een klein aantal speciale gasten wordt het trouwen een groot feest in de sfeervolle Herenkamer. Of kiezen jullie voor een ‘designbruiloft’ in het ruime, door kunstenaars ontworpen Atelier, waar je je binnen, buiten waant?

  Nagenieten

  Door onze contacten met creatieve en ervaren huwelijksfotografen kunnen jullie alles later nog eens uitgebreid terugkijken- en opnieuw genieten, precies zoals jullie dat willen.

  Speciaal voor jullie

  Wij werken samen met ontwerpers die mooie trouwkleding kunnen ontwerpen of ‘vintage’-kleding kunnen aanpassen. Zoeken jullie naar iets speciaals, dat jullie verbintenis écht anders maakt? Wij kunnen trouwringen laten ontwerpen en maken, waarin bijvoorbeeld oude familiesieraden verwerkt kunnen worden. Of wat dachten jullie van een uniek kunstwerk, dat jullie verbintenis symboliseert?

  Het landgoed exclusief

  Wanneer u uw bruiloft of feest plaats laat vinden op Landgoed Wickenburgh, huurt u de locatie volledig exclusief. Dit betekent dat zowel het huis als de tuin geheel tot uw beschikking staan. Er is dus alle rust en ruimte om te genieten van de mooie omgeving.

  Contact

  Kom langs, bel of mail ons: We nemen graag alle mogelijkheden met jullie door in een persoonlijk gesprek. Zodat jullie dag echt onvergetelijk wordt!

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Wickenburghseweg 17
  3997 MT 't Goy
  Google Maps