Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Landgoedhotel Villa Vennendal

  Vennenpad 5, Nunspeet
  Opslaan
  250 personen

  Landgoedhotel Villa Vennendal in Nunspeet is gelegen op een klein landgoed te midden van fraai aangelegde tuinen.

  In de bossen van de prachtige Veluwe, op een steenworp afstand van de A28 en het NS station van Nunspeet, ligt het sfeervolle landgoedhotel Villa Vennendal.  Vergaderen in de bossen van Nunspeet, een nostalgische plek waar de wereld ver weg lijkt… Een ontspannende én inspirerende omgeving voor al uw meetings, congressen, seminars en bedrijfspresentaties.

  Met het sfeervolle restaurant, de Wintertuin, de gezellige Huisbar, de Salon, een tropisch binnenzwembad met sauna en solarium, een tennisbaan en 6 vergaderzalen is onze accommodatie bijzonder geschikt voor alle soorten zakelijke- en overige bijeenkomsten. De vergaderzalen kenmerken zich doordat ‘buiten’ naar binnen is gehaald. Berkenbomen, gekapt op het landgoed, staan in de ruimtes zodat u binnen kunt ‘vergaderen in het bos’. Alle zalen hebben veel daglicht en uitzicht op de natuur. Twee zalen beschikken over een erker waar u gebruik van kunt maken om te genieten van het uitzicht of even te brainstormen.

  In de vergaderzalen staan robuuste houten tafels met stoelen in de kleuren van het bos. Hier en daar treft u een vogelhuisje of een hertengewei aan de muur. Alle zalen ademen natuur en rust uit. In de Lounge schuift u gezellig aan op onze Chesterfields bij de haard voor een heerlijke kop verse bonenkoffie om even te ontspannen. Ons viersterren Landgoedhotel is een fantastische vergaderlocatie met een uitstekend serviceniveau. Niet alleen wordt u ontvangen in onze prachtige Lounge, maar ook zijn alle 75 hotelkamers en 6 vergaderzalen aangepast aan hedendaags comfort.

  Wanneer kunnen we u ontmoeten? Van harte welkom bij de ‘Inspiratielocatie van de Veluwe’!

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Vennenpad 5
  8072 PX Nunspeet
  Google Maps