Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Recreatiegebied Zandenplas

  Eperweg , Nunspeet
  Opslaan
  2500 personen

  De recreatiegebieden van Leisurelands lenen zich bij uitstek voor het organiseren van evenementen. Met 19 prachtige locaties centraal in Nederland, uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid, slagen we er vrijwel altijd in om een locatie op maat te vinden. Leisurelands verhuurt buitenlocaties in een prachtige natuurlijke omgeving, met grasvlakten, water, stranden en bossen.

  Enkele voorbeelden van de mogelijkheden: Bedrijfsfeesten, productpresentaties, outdooractiviteiten, sportdagen, scoutingkampen, kampvuur, familiedagen, barbecues, schoolactiviteiten, militaire oefeningen, jubileumfeesten, publieksactiviteiten, sportevenementen enzovoorts.

  Recreatiegebied Zandenplas

  Zowel middelgrote evenementen als kleine activiteiten zijn welkom op recreatiegebied Zandenplas. Zandenplas is een klein maar fijn recreatiegebied en heeft 26 hectare land, 4 hectare water en 1 zandstrand. Naast een kiosk met een ruim terras, zijn er sanitaire voorzieningen, speeltoestellen voor kinderen en is er een ruiterroute.

  Indien u een evenement, feest of activiteit wilt organiseren op Zandenplas, kunt u tot ongeveer 2.500 mensen kwijt, afhankelijk van hoe u het terrein wilt inrichten. Op het gebied zelf zijn 500 parkeerplaatsen. Het is mogelijk in de omgeving extra parkeerplaatsen te creëren. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement van 200 of 2.500 personen, een familiebarbecue van 50 personen, een sport- en speldag van 600 leerlingen of een publieksevenement van 2.500 personen. Op Zandenplas is het mogelijk!

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  In-/outdoor activiteiten
  Landelijk gelegen
  Terras
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Eperweg
  8072 PL Nunspeet
  Google Maps