Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Lijm & Cultuur

  Rotterdamseweg 272, Delft
  Opslaan
  8000 personen

  Wat is Lijm & Cultuur Delft? Dat is moeilijk in twee regels uit te leggen. Het is meer dan een cultureel centrum, theater en evenementencomplex op een industriële historische plek aan de Schie.

  Lijm & Cultuur is een bijzonder concept. Een creatief laboratorium waar wij voor u en met u evenementen, congressen, voorstellingen en feesten organiseren en waar u kunt repeteren, vergaderen, eten en werken.

  Lijm & Cultuur biedt in de monumentale gebouwen van de voormalige Lijm en Gelatine Fabriek in Delft leegte, zodat er optimale ruimte ontstaat voor creativiteit en eigen kleur.   Lijm & Cultuur staat voor het verbinden van partijen en geeft vorm aan vernieuwing, verandering en versterking. Lijm & Cultuur ontwikkelt desgewenst op maat gemaakte concepten, formats en trajecten voor innovatie, ontwikkeling of feestelijke inspiratie en creëert meerwaarde door deze te voeden met inzichten en expertises uit de verschillende culturele, wetenschappelijke en bestuurlijke netwerken.

  Lijm & Cultuur staat daarom voor experimentele projecten, vernieuwende programmering, bijzondere congressen, workshops en feesten: evenementen met impact en vol bezieling.

  Lijm & Cultuur kan een grote variëteit aan groepen bedienen: van intieme sessies met 5 mensen in een van de monumentale vergaderruimtes, tot conferenties met 100-400 mensen met verschillende breakout ruimtes en grote evenementen tot 8.000 personen. De voormalige industriële gebouwen, kantoren, repetitieruimtes en meer dan 2 hectare terrein vormen een speelveld waar ieder denkbare setting en sfeer op maat kan worden gecreëerd.  

  Contact

  Bel of mail ons en informeer naar onze mogelijkheden voor uw evenement. Wij staan u graag te woord! U kunt ook vragen om ons speciale magazine 'L&C Image' met meer achtergrond informatie en voorbeelden.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Rotterdamseweg 272
  2628 AT Delft
  Google Maps