Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Maassilo - NowWow Club

Maashaven Zuidzijde 1, Rotterdam
5000 personen

De Maassilo in Rotterdam is een bijzonder stukje erfgoed aan de Maashaven. De Maassilo – gehuisvest in een voormalige graansilo uit 1910 – is volledig verbouwd en ingericht als evenementenlocatie met behoud van de originele, karaktervolle elementen. Van kleinschalige vergaderingen tot grote bijeenkomsten, met een capaciteit van 5 tot 5000 personen is er altijd een geschikte ruimte voor uw evenement.

Zalen

Er zijn vijftien zalen die afzonderlijk of in combinatie gehuurd kunnen worden. De Maassilo beschikt over vier zalen om uw zakelijke evenement te faciliteren met een (gezamenlijke) capaciteit van 100 tot 5000 personen. De op 40 meter hoogte gelegen Now&Wow Club beschikt ook over drie zalen. De grote zaal is geschikt tot 1250 personen, de kleinere zijarmen zijn geschikt voor 100 tot 400 personen en bieden een uniek uitzicht op de skyline van Rotterdam. Voor kleinere groepen heeft Creative Meetings & Events op de begane grond en op de 7e verdieping acht kleinere ruimtes beschikbaar tot 150 personen.

Catering

De meeste zalen zijn voorzien van meerdere, volledig uitgeruste barren. We hebben geen exclusiviteit afspraken met cateraars. Dat betekent dat we in overleg de cateraar kunnen benaderen die het beste bij uw wensen en evenement past. Of het nu gaat om een exclusief viergangendiner van een topkok, een gevarieerd buffet of een eenvoudig hapje bij de borrel.

Contact

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor een knallend bedrijfsfeest, professioneel congres, spetterende modeshow of inspirerende vergadering? In de Maassilo is het mogelijk. Ons team brengt uw evenement graag tot een daverend succes! Kijk voor meer informatie op maassilo.com of neem  telefonisch of via de mail contact met ons op.

Kenmerken

Invalidentoegankelijk
Nabij snelweg
Nabij luchthaven
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 10 476 2452

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Maashaven Zuidzijde 1
3081 AE Rotterdam
Google Maps