Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Room Mate Bruno

Wilhelminakade 52, Rotterdam
400 personen

Een evenement organiseren in de nieuwe hotspot van Rotterdam? Bij Room Mate Bruno hebben we indrukwekkende evenementenruimtes.

Room Mate Bruno is de beste optie voor merken en bedrijven die op zoek zijn naar een locatie waar ze zichzelf kunnen zijn en waar hun merk, waarden en meeting tot top prioriteit worden gemaakt!

We bieden totaal 9 zalen

Op de 3e en 4e verdieping van het PakhuisMeesteren in moderne stijl. Op de 4e verdieping zijn er 4 varierend van 23m2 tot 99m2. Op de 3e verdieping hebben we 5 zalen varierend van 47m2 tot 56m2. Uiteraard zijn alle zalen koppelbaar. Bovendien hebben alle daglicht, de nieuwste standaard AV, eigen cateringmogelijkheden en sommige zalen beschikken over een terras. Naast de zalen op de 3e en 4e verdieping hebben we ook onze Eventhal op de begane grond met directe toegang tot de straat. 400m2 staat klaar voor presentaties, beurzen, tentoonstellingen, borrels, diners en wat je nog meer kan bedenken.

Bij Room Mate geloven we dat merken elkaar ontmoeten en samen het verschil maken tussen locatieverschaffer en partner. Wij maken 1 stop shopping waar en bieden naast onze eigen services ook onze kennis over de stad aan.

Contact

Dus vraag een offerte en/of meer informatie aan en laat ons doen waar we goed in zijn; jullie onze top prioriteit maken.

Kenmerken

Invalidentoegankelijk
Terras
Overnachten
Nabij snelweg
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 10 892 9580

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Wilhelminakade 52
3072 AR Rotterdam
Google Maps