Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    Room Mate Bruno

    Wilhelminakade 52, Rotterdam
    Opslaan
    400 personen

    Een evenement organiseren in de nieuwe hotspot van Rotterdam? Bij Room Mate Bruno hebben we indrukwekkende evenementenruimtes.   Room Mate Bruno is de beste optie voor merken en bedrijven die op zoek zijn naar een locatie waar ze zichzelf kunnen zijn en waar hun merk, waarden en meeting tot top prioriteit worden gemaakt!  

    We bieden totaal 9 zalen

    Op de 3e en 4e verdieping van het PakhuisMeesteren in moderne stijl. Op de 4e verdieping zijn er 4 varierend van 23m2 tot 99m2. Op de 3e verdieping hebben we 5 zalen varierend van 47m2 tot 56m2. Uiteraard zijn alle zalen koppelbaar. Bovendien hebben alle daglicht, de nieuwste standaard AV, eigen cateringmogelijkheden en sommige zalen beschikken over een terras. Naast de zalen op de 3e en 4e verdieping hebben we ook onze Eventhal op de begane grond met directe toegang tot de straat. 400m2 staat klaar voor presentaties, beurzen, tentoonstellingen, borrels, diners en wat je nog meer kan bedenken.   Bij Room Mate geloven we dat merken elkaar ontmoeten en samen het verschil maken tussen locatieverschaffer en partner. Wij maken 1 stop shopping waar en bieden naast onze eigen services ook onze kennis over de stad aan.  

    Contact

    Dus vraag een offerte en/of meer informatie aan en laat ons doen waar we goed in zijn; jullie onze top prioriteit maken.

    Kenmerken

    Invalidentoegankelijk
    Terras
    Overnachten
    Nabij snelweg
    Nabij luchthaven

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Wilhelminakade 52
    3072 AR Rotterdam
    Google Maps