Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Markant Uden

  Markt 32, Uden
  Opslaan
  2500 personen

  Je wil dat een evenement een blijvende indruk maakt. Bij je gasten en misschien nog wel meer bij je opdrachtgever. En het mooie is: bij ons kun je het zo gek maken als je wilt. Dankzij onze tien schaalbare en multifunctionele ruimtes en de inzet van de juiste techniek. Ook ons gastvrije team met meer dan 20 jaar ervaring staat voor je klaar, denkt mee en biedt ruimte voor creativiteit. We organiseren en faciliteren, waar je maar behoefte aan hebt. We halen alles uit de kast om van jouw event een bijzonder moment te maken. Van een groots congres tot presentatie, van een intieme uitvaart, een huwelijksfeest tot aan een uitbundig bedrijfsevent. Wij maken ruimte voor jou!

  Ervaring in organiseren en faciliteren van bijzondere momenten

  We halen alles uit de kast om het beste uit elk moment te halen! Dat is de verdienste van twintig jaar ervaring in het organiseren en faciliteren van evenementen. We streven ernaar om van iedere gebeurtenis, groot of klein, een bijzonder moment te maken.

  Gasten voelen zich bij ons thuis. Dankzij onze ervaring, professie maar ook vanwege die Brabantse gastvrijheid. Dat is iets wat we in het zuiden des lands met de paplepel krijgen ingegoten. Daar hebben niet alleen de bezoekers plezier van, maar ook onze zakelijke partners.

  We maken ruimte voor bijzondere ideeën, laten de creatieve geest graag de vrije loop en denken mee over oplossingen. Hebben we zelf de specialiteit niet in huis? Dan heeft één van de professionals uit ons netwerk van producenten, cateraars, entertainment en facilitaire diensten dat wel.

  Tips wanneer je ons bezoekt

  Hier vind je alle nuttige informatie die je nodig hebt om je evenement tot in de puntjes voor te bereiden.

  • goed bereikbaar via de A50, op 5 minuten rijden vanaf afslag Uden theater met artiestenfoyer, negen kleedkamers & grote garderobe mogelijkheden voor (online) ticketverkoop
  • diverse presentatiemogelijkheden aanwezig, in verschillende ruimtes te gebruiken
  • loading dock Theaterzaal en goederenlift Evenementenzaal en Kleine zaal met veel capaciteit (4000kg) aanwezig
  • eventlocatie ligt centraal in de driehoek Nijmegen, Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch
  • dichtbij (gratis) parkeren
  • ook voor kleine vergadermogelijkheden met diverse vergaderarrangementen
  • vaste en flexibele bars in huis
  • ruime hoeveelheid meubilair aanwezig
  • inpandig laden & lossen mogelijk, ook voor vrachtwagens

  Locatie eerst checken?

  Om onze multifunctionele evenementenlocatie te bezichtigen, voor (creatieve) ideeën & oplossingen en voor een warm welkom. 

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Markt 32
  5401 GP Uden
  Google Maps