Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Scherpenzeelseweg 53, Leersum
000 personen

Iets te vergaderen of te vieren? Op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin kunt u vergaderen of feesten bij het ‘stilste plekje van Nederland’. De rust die het Landhuis uitstraalt, geeft Conferentiecentrum Landgoed Ginkelduin een natuurlijke charme. Vergaderen doet u in prettig verlichte vergaderruimten. We bieden u alle comfort en benodigde faciliteiten. De Theaterzaal is hét podium voor uw zakelijk of feestelijk samenzijn. Zoekt u een thema of origineel intermezzo? Laat u door ons inspireren en verras uw genodigden. Uw succes is ons succes. Vergaderen en feesten kan bij ons met 2 tot wel 300 personen. Uiteraard is iedere bijeenkomst anders. Daarom kunnen wij ons voorstellen dat u graag zelf kennis wilt komen maken met het Landgoed. Graag maken wij een afspraak met u om de locatie te komen bekijken en het een en ander door te spreken. Wij zien er naar uit u te mogen verwelkomen op ons Landgoed!

Zakelijk Ginkelduin

Landgoed Ginkelduin is zeer geschikt voor alle zakelijke bijeenkomsten: of het nu een cursus, vergadering, conferentie, seminar of bedrijfspresentatie is. Voor groepen van 10 tot 300 personen hebben wij een geschikte ruimte. Waarom vergaderen op Ginkelduin? Vaste aanspreekpunten op de reserveringsafdeling Offerte aanvragen worden u binnen 1 werkdag toegestuurd. Markt conforme prijzen. Vergaderen in de bossen, de rust op ons park, prettige verlichte zalen voorzien van alle comfort en faciliteiten. Culinair zullen wij u verrassen van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Mogelijkheid om meerdaagse vergaderingen te organiseren, wij hebben hiervoor verschillende accommodaties beschikbaar. Centraal gelegen en goed bereikbaar.

Feestelijk Ginkelduin

Een verjaardag, een zakelijke receptie of een fantastische bruiloft, een avond gezelligheid met uw personeel, een familietreffen of sportief bezig zijn op ons park. Het is allemaal mogelijk.Iedere zakelijke en feestelijke bijeenkomst is voor ons maatwerk. Al bij het eerste contact denken wij mee om uw bijeenkomst tot een groot succes te maken. Mocht u een eigen invulling hebben, laat het ons weten!

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 343 489 957

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Scherpenzeelseweg 53
3956 KD Leersum
Google Maps