Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Muntgebouw Utrecht

  Leidseweg 90, Utrecht
  Opslaan
  750 personen

  Het Muntgebouw stamt uit 1911 en is één van de indrukwekkendste en mooiste rijksmonumenten van Utrecht. De locatie is gelegen op steenworp afstand van de Jaarbeurs, maar toch in de luwte van de rijke historische omgeving met haar prachtige grachten en statige herenpanden.

  Uniek gegeven is dat in het Muntgebouw als enige in Europa de europroductie zichtbaar is. Het Muntgebouw is daarmee letterlijk een locatie van waarde. Samen met zijn monumentale charme, brede gangen en indrukwekkende trapportalen maakt dit het Muntgebouw een top evenementenlocatie in Midden Nederland.

  Het karakteristieke pand beschikt over voldoende comfort, ruimtes en moderne faciliteiten. De mogelijkheden zijn oneindig en voor elke gelegenheid is een passende ruimte. De locatie biedt vele praktische en inspirerende ruimtes met elk een eigen karakter en eigen verhaal. Kies een ruimte die bij uw bijeenkomst past of huur de hele locatie af voor een congres, beurs, film, presentatie, bruiloft, feest, diner en meer!

  Het Muntgebouw beschikt over 3 grote plenaire ruimtes, 10 (sub)ruimtes, 4 ontvangstruimtes en een prachtige binnenplaats. De locatie kan gezelschappen van 10 tot 1000 personen verwelkomen.

  Persoonlijke service en gastvrijheid

  Ons team van gedreven, jonge en enthousiaste mensen weet met hun ruime ervaring precies waar een goede evenementenlocatie aan moet voldoen. Met de uitgangspunten verrassen, verzorgen en verbinden staan wij klaar om u een unieke beleving te geven! In samenwerking met onze vaste partners kunnen we werkelijk alles voor u regelen: eten en drinken, licht en geluid, workshops, entertainment en meer.

  Met passie willen wij iedereen van onze locatie laten genieten. Dit doen wij door onze gasten te verrassen, te verzorgen en te verbinden. Dit vertalen wij in bijzondere gastvrijheidsconcepten, uitmuntende service en oprechte en langdurige samenwerkingen.

  Bereikbaarheid

  Muntgebouw Utrecht is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer en gelegen nabij Utrecht CS en de Jaarbeurs.

  Wilt u meer informatie over het Muntgebouw? Neem dan gerust contact met ons op, wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

  Kenmerken

  Tuin
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Leidseweg 90
  3531 BG Utrecht
  Google Maps