Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

TivoliVredenburg

Vredenburgkade 11, Utrecht
5000 personen

In het hart van Utrecht heeft TivoliVredenburg haar deuren geopend; een unieke concert- en evenementenlocatie in Nederland.

TivoliVredenburg: een architectonisch eventwonder in het hart van Nederland. Deze locatie is niet alleen een magneet voor publieksevenementen, maar biedt ook ongekende mogelijkheden voor congressen, productpresentaties en andere zakelijke evenementen.

TivoliVredenburg heeft een capaciteit van 7.500 personen, verdeeld over vijf unieke ruimtes met diverse doorkijkjes, looproutes en een enorme hoeveelheid daglicht; een informele wereld waar mensen vrij doorheen kunnen lopen en elkaar ontmoeten – een soort stad in het klein. Groots en overweldigend in zijn geheel en toch kent elke zaal een intiem karakter. Van strak en modern tot warm en klassiek: verschillende ruimtes met diverse stijlen, zodat dit gebouw een bestemming heeft voor elk evenement en elke doelgroep.

Eén van de unieke details: in elke zaal is de maximale afstand tussen spreker of artiest(en) en publiek niet meer dan 20 meter.

TivoliVredenburg is een van de meest verrassende evenementenlocaties van Europa, gelegen naast het grootste trein­station van Nederland; een inspirerende ontmoetingsplaats, fungerend als cultureel hart en een economische motor voor de stad. Het gebouw verbindt oud met nieuw en biedt totaalbeleving voor events, muziek, educatie, entertainment, horeca en uitgaan.

Voel de energie die door dit iconische muziekpaleis stroomt en laat je inspireren door de grote namen die je voor zijn gegaan.  Neem contact op met de afdeling Zakelijke Verhuur

Kenmerken

Invalidentoegankelijk
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 30 760 6760

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht
Google Maps