Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  TivoliVredenburg

  Vredenburgkade 11, Utrecht
  Opslaan
  5000 personen

  In het hart van Utrecht heeft TivoliVredenburg haar deuren geopend; een unieke concert- en evenementenlocatie in Nederland.

  TivoliVredenburg: een architectonisch eventwonder in het hart van Nederland. Deze locatie is niet alleen een magneet voor publieksevenementen, maar biedt ook ongekende mogelijkheden voor congressen, productpresentaties en andere zakelijke evenementen.

  TivoliVredenburg heeft een capaciteit van 7.500 personen, verdeeld over vijf unieke ruimtes met diverse doorkijkjes, looproutes en een enorme hoeveelheid daglicht; een informele wereld waar mensen vrij doorheen kunnen lopen en elkaar ontmoeten – een soort stad in het klein. Groots en overweldigend in zijn geheel en toch kent elke zaal een intiem karakter. Van strak en modern tot warm en klassiek: verschillende ruimtes met diverse stijlen, zodat dit gebouw een bestemming heeft voor elk evenement en elke doelgroep.

  Eén van de unieke details: in elke zaal is de maximale afstand tussen spreker of artiest(en) en publiek niet meer dan 20 meter.

  TivoliVredenburg is een van de meest verrassende evenementenlocaties van Europa, gelegen naast het grootste trein­station van Nederland; een inspirerende ontmoetingsplaats, fungerend als cultureel hart en een economische motor voor de stad. Het gebouw verbindt oud met nieuw en biedt totaalbeleving voor events, muziek, educatie, entertainment, horeca en uitgaan.

  Voel de energie die door dit iconische muziekpaleis stroomt en laat je inspireren door de grote namen die je voor zijn gegaan.  Neem contact op met de afdeling Zakelijke Verhuur

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Vredenburgkade 11
  3511 WC Utrecht
  Google Maps