Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Nationaal Militair Museum

Verlengde Paltzerweg 1, Soest
10000 personen

We heten je van harte welkom bij het Nationaal Militair Museum in, Soest,de locatie voor evenementen van een ander kaliber.

Een plek met allure, waar jij hét congres, presentatie, (bedrijfs)feest, teamuitje, festival of diner laat plaatsvinden met uitzicht over uitgestrekte natuur, te midden van een museumcollectie met voelbare historische betekenis voor Nederland.Meer dan twintig locaties binnen en buiten het Nationaal Militair Museum kunnen geheel in de stijl van jouw bijeenkomst worden ingericht. Of het nu gaat om een kleinschalige bijeenkomst, congres met een diner of een groot festival, we hebben altijd een passende locatie voor jouw evenement. Zo vergader je in een echte Fokker F-27 Troopship, dineer je tussen de tanks en borrel je onder gevechtsvliegtuigen.

Naast een imposant museumgebouw beschikt het NMM tevens over een uitgestrekt buitenterrein, met uitzicht over vliegbasis Park Soesterberg, een beschermd natuurgebied van het Utrechts Landschap. Het leent zich uitstekend voor buiten- en sportieve activiteiten, maar ook grootschalige evenementen festivals en productpresentaties. Een terrein met oneindige mogelijkheden en faciliteiten, op slechts een steenworp afstand van de A28.

Contact

Wij denken graag met je mee over de organisatie van jouw bijeenkomst of evenement. Heb je vragen, of wil je van gedachten wisselen over het evenement in het Nationaal Militair Museum? Wil je de mogelijkheden bespreken, beschikbaarheid checken of direct reserveren? Neem telefonisch, of via de mail contact met ons op. Het informatieformulier invullen kan natuurlijk ook dan nemen wij contact met jou op.

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 85 003 6070

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest
Google Maps