Musea en galeries · Feestlocatie & trouwlocatie

  Nederlands Openluchtmuseum

  Hoeferlaan 4, Arnhem
  Opslaan
  375 personen

  Zoekt u een bijzondere locatie voor een zakelijk diner, personeelsfeest of afdelingsuitje? Dan is het Nederlands Openluchtmuseum de ideale plek. In het Nederlands Openluchtmuseum vindt u een keur aan historische locaties, plus een park vol herinneringen. Zo maakt de authentieke Zwolse herberg de Hanekamp van uw jubileum of afscheidsreceptie iets bijzonders, geniet u in de sfeervolle Opkamer in klein gezelschap van een feestelijk diner of viert u een knallend personeelsfeest in de monumentale Kasteelboerderij met rieten dak en grote kroonluchters. Of het nu gaat om een jubileum, zakelijk diner of personeelsfeest voor alle medewerkers: we hebben ervaring met partijen van alle soorten en maten.

  Eindeloze mogelijkheden

  Het museum biedt een zeer grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Zo wordt de gelagkamer met ouderwetse bar in de avonduren omgetoverd tot een feestruimte met dj voor 100 personen en is de Kasteelboerderij beschikbaar voor grote gezelschappen tot 375 personen. Iedereen die deze ruimte betreedt, voelt meteen dat de feeststemming in de lucht hangt. Het wordt een avond van goed eten, genieten van goed gezelschap en dansen op livemuziek. Dit alles speelt zich af in de natuurlijke omgeving van het museumpark waar u uw uitje kunt starten met bijvoorbeeld een proeverij in de bierbrouwerij, een bezoek aan de papiermolen of de ouderwetse snoepwinkel. Iedereen vindt zijn verleden ergens terug in het museum.

  Ambachtelijke biologische diners

  In de Kasteelboerderij, Herberg De Hanekamp of de Opkamer kunt u genieten van een ambachtelijk bereid buffet of een luxe viergangen diner. Tijdens feesten serveren wij u een keur aan huisgemaakte borrelhapjes, zoals biologische bitterballen, luxe belegde toastjes en smakelijk gevulde bladerdeeghapjes. De keuken van het Openluchtmuseum staat garant voor smaak en duurzame kwaliteit, zo werken de koks met producten van biologische herkomst die op ambachtelijke wijze worden bereid. Op uw verzoek tappen wij bier van ’t Goeye Goet, uit onze eigen bierbrouwerij.

  Exclusief voor u en uw gasten

  Na 17:00 uur is het museum gesloten voor bezoekers. U kunt dan exclusief genieten in het museumpark. In de wintermaanden heeft u nog meer opties want dan zijn alle locaties voor museumbezoekers gesloten en kunt u zowel overdag als ’s avonds gebruik maken van de faciliteiten. Parkeren Het Openluchtmuseum beschikt over een groot parkeerterrein, waar u tegen vergoeding kunt parkeren.

  Ligging Het Nederlands Openluchtmuseum ligt in Arnhem-Noord nabij de A12/knooppunt Waterberg (afrit 26). Volg vanaf alle omringende (snel)wegen de ANWB-borden Arnhem-Noord (Openluchtmuseum/Burgers’ Zoo).

  Kenmerken

  Eigen catering
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Tuin
  Vaste Catering
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Hoeferlaan 4
  6816 SG Arnhem
  Google Maps