Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  The Green Meeting Center Arnhem

  Nieuwe Stationsstraat 10, Arnhem
  Opslaan
  400 personen

  Vergaderen in Arnhem? Denk eens groen!

  Perfect bereikbaar door de ligging in het centrum en aan Arnhem Centraal Station. Prachtig gelegen en omringd door de groenste stadsparken. Uitzichten om bij weg te dromen. En om grenzeloos geïnspireerd te raken natuurlijk! Vergaderen krijgt een nieuwe dimensie én verfrissende energie bij The Green Meeting Center Arnhem.

  Hier heb je alles voor handen voor jouw vergadering. 14 vergaderzalen met ruimte voor 2 tot wel 200 deelnemers, 12 subzaal mogelijkheden, alle praktische en technische faciliteiten, (h)eerlijke en gezonde maaltijden en snacks in de Fresh Food Corner en de Coffee Corner… Bij The Green hebben jij en je gasten het goed voor elkaar.

  Onze 14 zalen bevinden zich op begane grond en op de twaalfde verdieping. Vrijwel elke vergaderopstelling is mogelijk. De ruimten zijn net zo flexibel als de oplossingen van onze medewerkers. Een brainstormsessie in een open ruimte? De maandelijkse MT meeting in besloten sfeer? Vergaderen met drie teams in evenzoveel ruimten? Alles is mogelijk bij The Green.

  • 14 multifunctionele zalen
  • Daglicht in overvloed
  • Moderne audiovisuele middelen

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Nieuwe Stationsstraat 10
  6811 KS Arnhem
  Google Maps