Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Orangerie

Sint Josephstraat 15, Den Bosch
750 personen

De Orangerie in het hart van ’s-Hertogenbosch, midden tussen de sfeervolle winkelstraten, cafés en mooie grachten. Prachtige muurschilderingen en subtiele decoraties maken van de Orangerie een stijlvolle en bijzondere locatie voor onvergetelijke events. Of het nu om een congres, diner, receptie, vergadering of feest gaat, de Orangerie weet elke ontvangst op een spraakmakende en betoverende wijze te verzorgen. Maak kennis met de drie prachtige neogotische zalen die de Orangerie rijk is.  

Waarom de Orangerie voor jouw event?

 • Unieke historische locatie uit 1859
 • State of the art licht en geluidsysteem en faciliteiten
 • Capaciteit tot ruim 750 gasten
 • Groots maar toch zeer intiem
 • Multifunctioneel dankzij meerdere zalen
 • Aanbod van totaalconcepten met entertainment, decor, styling en inrichting
 • Centrumlocatie en toch uitstekend bereikbaar via de snelwegen A59 of A2
 • Parkeergarage St-Josephstraat op 50 meter afstand
 • 10 minuten lopen vanaf Centraal station 's-Hertogenbosch
 • Hutten als partner met ruim 85 jaar ervaring
 • Diverse overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving 

Diensten en Faciliteiten

Om jouw event tot een succes te maken werken wij samen met gerenommeerde partners. Bij ons kun je partners van topniveau verwachten voor audiovisuele middelen en ondersteuning tijdens het evenement. Daarnaast werken wij met verschillende artiestenbureaus om jouw feest, productpresentatie of receptie op een unieke manier te entertainen. Of het gaat om een band, DJ of presentator, wij regelen het voor je! Willen de gasten na het event blijven overnachten? Op loopafstand van de Orangerie zijn voldoende accommodaties waar de gasten kunnen overnachten. 

Uitstekende Bereikbaarheid

De Orangerie is centraal gelegen in het centrum van Den Bosch. De locatie ligt op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station en is ook per auto uitstekend bereikbaar via de snelwegen A59 of A2. Duurzaam, ambachtelijk en huisgemaakt met HuttenOnze vaste partner voor top events in de Orangerie is Hutten. Het Veghelse bedrijf is totaalorganisator van feesten, evenementen en andere zakelijke- en privéactiviteiten door heel Nederland. Voor het organiseren van een onvergetelijk evenement moet er een juiste combinatie zijn tussen locatie, catering, inrichting, styling en entertainment. Samen inspireren we elkaar en bedenken we een maatwerkoplossing. Persoonlijke aandacht staat hierbij centraal, van ontvangst tot vertrek.

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 73 614 8701

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Sint Josephstraat 15
5211 NH Den Bosch
Google Maps