Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Oude Jeroenskerk Noordwijk

  Voorstraat 44, Noordwijk
  Opslaan
  800 personen

  U bent op zoek naar een inspirerende en historische locatie? Dan bent u bij Klooster (Oude Jeroenskerk) in Noordwijk aan het juiste adres. Noordwijk (na de hoofdstad dé meest bezochte congreslocatie van Nederland) heeft er onlangs een indrukwekkende evenementenlocatie bij gekregen. De Oude Jeroenskerk is zeer geschikt voor seminars, vergaderingen, congressen, (product)presentaties, modeshows, diners, recepties, etc. 

  Wat kunnen we bieden

  Wij focussen ons met de kunst en veelal zelfontworpen meubels en interieurobjecten onder meer op de inrichting van vergader-, verzamel- en ontvangstvertrekken. Het gebruik van de kerkruimte voor particuliere- en zakelijke evenementen, dient dan ook twee doelen: het bieden van een inspirerende locatie voor allerlei bijeenkomsten én het introduceren van onze stijl en producten. 

  Tailormade programma's

  Klooster biedt tailormade programma’s voor organisaties die iets bijzonders willen ondernemen. De ruimte kan naar eigen wens worden ingericht. 

  De locatie

  Sinds één van de prinsen van Oranje trouwde in de Oude Jeroenskerk is het imposant oude gebouw aangepast aan de moderne eisen, zoals een nieuwe keuken, toiletgroep en voldoende stroomcapaciteit. Aan de voorzijde ligt de Oude Jeroenskerk aan een mooi plein en aan de achterzijde heeft het een tuin. Een terras aanleggen of een tent aanbouwen is daarom ook een aantrekkelijke extra mogelijkheid op deze locatie.

  De Oude Jeroenskerk is gebouwd in de Middeleeuwen en vormt het hart van Noordwijk-Binnen. Een dorp centraal gelegen in de Bollenstreek, tussen Leiden, Amsterdam en Den Haag. 

  De capaciteit

  De ruimte bestaat +/- 900m2 en biedt ruimte aan 800 gasten (450 gasten 'sitting dinner'). 

  Interesse

  Het team van Klooster staat ten aller tijden voor u klaar. U kunt het aanvraagformulier op deze site invullen en wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken. U kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen, telefonisch of via e-mail.   Wij hebben ook een andere locatie, Kerk en Kapel aan Zee, bij de kust van Noordwijk.

  Kenmerken

  Tuin
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Voorstraat 44
  2201 HW Noordwijk
  Google Maps