UITGELICHTBuitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Paal 69

  Zuidstrand 3, Zandvoort
  Opslaan
  750 personen

  Welkom bij Paal69 – South Beach

  Met passie hebben wij een unieke bestemming gecreëerd op het mooie en bijzondere Zuidstrand van Zandvoort. Een plek waar iedereen welkom is, op maar een half uurtje rijden van Amsterdam, pal tussen de Waterleidingduinen en de Noordzee.

  Ons stranddorp bestaat uit een old school beach bar, met bedoeïenentent. Ernaast een Engelse dubbeldekker. Er is ook een gigantische tipi, een levensgroot schaakspel, een reuzenschommel mét seaview, trampolines, een mobiele sauna, hot tub/cold plunge en open air cinema.

  Bij ons kan je terecht voor al je events. Denk aan een verjaardag, huwelijk, een dag met familie en vrienden, met of zonder kinderen. Maar ook aan evenement met je collega’s, vergadering, teambuilding, merklancering, fotoshoot, concert, sport & spelmiddag. Of gewoon een gezellige borrel of een waanzinnig feest. Alles kan!

  We hebben de beste sushi, gamba’s en ander lekkers op de grill, steengoeie pizza's en catering op maat. Je zit aan lange tafels in het zand, of geniet van een walking dinner of relaxte BBQ, alles met de sterren als plafond.

  Je kan bij ons dansen, met je voetjes in het zand, omringd door kampvuren en honderden kleine lampjes.

  Paal69 biedt een inspirerende locatie, ver van de dagelijkse sleur, waar de creativiteit als vanzelf vrijkomt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  Laten we samen iets magisch creëren....

  Neem vooral contact met ons op om je wensen te bespreken.

  Kenmerken

  Gelegen aan de kust
  Gelegen aan het water
  In-/outdoor activiteiten
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Tuin
  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht