Strandpaviljoens · Feestlocatie & trouwlocatie

  Strandrestaurant en Paviljoen Meijer aan Zee

  Strandafgang de Favauge Paviljoen 16, Zandvoort
  Opslaan
  1500 personen

  Strandrestaurant Meijer aan Zee heet u 7 dagen per week van harte welkom voor ontbijt, lunch, diner, bruiloft, feest of vergadering. Zelfs op de minder warme dagen kunt u bij Meijer aan Zee genieten van heerlijk eten en het prachtige uitzicht. Vanaf de sfeervolle veranda of binnen op de chesterfields bij de openhaard. Bij de eerste zonnestralen is het prettig vertoeven op het charmante terras met comfortabele banken en heerlijke kussens.

  De gerechten op de menukaart van Meijer aan Zee worden regelmatig gewisseld naar gelang de seizoenen. Ruime keuze aan verse vis en de beste kwaliteit vlees op “pure” wijze bereidt.

  Naast het strandrestaurant beschikken wij ook over Paviljoen Meijer aan Zee. Deze aparte locatie is uitermate geschikt voor uw (besloten) bruiloft, feest, diner, lunch, vergadering of receptie. Paviljoen Meijer aan Zee is compleet ingericht voor groepen, met grote bar, eigen terras, veranda en privéstrand. Hier kunnen wij uw gezelschap voorzien van een gezellige BBQ, uitgebreid diner of heerlijk buffet.

  Ook beschikken wij over verschillende vergaderfaciliteiten, uiteraard te combineren met een personeelsuitje of spetterend bedrijfsfeest. Het is mogelijk bij ons op het strand activiteiten en teambuilding uitjes te organiseren, wij werken samen met een evenementenbureau gespecialiseerd in strandactiviteiten.

  Trouwen met je voeten in het zand? Het kan bij Meijer aan Zee! Was het voorheen alleen toegestaan om in het restaurant of paviljoen te trouwen; vanaf 2011 kan dit bij ons ook echt op het strand! De huwelijksceremonie vindt plaats in een wit houten prieeltje op het voor het paviljoen gelegen privéstrand. Voor meer informatie zie ook de "Trouwen op het strand" pagina.

  Ook voor een High Tea op het strand kunt u bij ons terecht, wij serveren ca 12 soorten thee uiteraard in combinatie met de heerlijkste zoete en hartige hapjes. Nieuw bij Meijer aan Zee is High Wine, De thee wordt vervangen door 2 glazen wijn naar keuze en hierbij worden verschillende hartige (tapa’s) hapjes geserveerd, een mini kaas/charcuterieplankje en vers gebakken brood met pesto en aioli.

  Uiteraard helpen wij graag om van uw evenement een onvergetelijke dag te maken en hopen met de informatie op deze website een idee te geven van wat wij voor u kunnen betekenen. Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden die op uw persoonlijke wensen kunnen worden afgestemd. Voor een op maat gemaakt offerte kunt u dan ook altijd even contact opnemen met één van onderstaande telefoonnummers of via e-mail.

  Meijer aan Zee bevindt zich recht achter het station, op 4 minuten loopafstand.

  Kenmerken

  Eigen catering
  Gelegen aan de kust
  Gelegen aan het water
  In-/outdoor activiteiten
  Restaurant
  Terras
  Vaste Catering
  Bereikbaar per boot
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Strandafgang de Favauge Paviljoen 16
  2042 TV Zandvoort
  Google Maps