Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Party-Restaurant De Nieuwe Hoef

  Gorp aan de Ley 1, Hilvarenbeek
  Opslaan
  200 personen

  Uw bruiloft is een van de belangrijkste dagen in uw leven. Ook voor ons. Wij maken van uw trouwfeest een unieke belevenis, ook voor jaren na dato. Trouwen bij De Nieuwe Hoef betekent trouwen in een monumentale hoeve midden in de bossen tussen Goirle en Hilvarenbeek.

  De Nieuwe Hoef is een monumentale tiendboerderij uit 1641, met een geheel eigen authentieke sfeer. U ervaart hier de rust en de kracht van het bos. Wanneer u uw bruiloft of trouwfeest viert op het landgoed 'Gorp en Leij' van De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek, nabij Tilburg en Breda, is dat exclusief voor u en uw gezelschap.

  Trouwdag naar uw wens

  De ontvangst, receptie, diner en feestavond worden naar uw wens samengesteld. Een prachtig verzorgd diner of dynamisch dansfeest met lopend buffet? En wilt u op onze locatie ook uw ceremonie voltrekken? Wij nemen graag uw wensen met u door voor uw bruiloft op maat.

  Dankzij onze jarenlange ervaring in het organiseren en begeleiden van huwelijksfeesten en bruiloften zijn wij uw partner bij uitstek. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden met betrekking tot het thema, de catering en de sfeer. Zo bent u verzekerd van het feit dat alles conform uw verlangens gebeurt. Onze professionaliteit en expertise zorgen voor de rest en een succesvolle afloop.

  Wij laten u graag alle mogelijkheden zien zodat we een dag organiseren die u nooit meer zult vergeten.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Gorp aan de Ley 1
  5081 NZ Hilvarenbeek
  Google Maps