Clubs en discotheken · Feestlocatie & trouwlocatie

  Partycentrum de vink

  Herenweg 55, Vinkeveen
  Opslaan
  450 personen

  Goedendag, wij zijn Chris en Ruben, de trotse eigenaren van Partycentrum de Vink. Het is gevestigd aan Herenweg 55 te Vinkeveen en wij zijn de locatie voor uw feest, partij en/of andere plechtigheden.

  Deze locatie heeft een rijke historie. Het begon met een slijterij en een café aan de weg. Door de jaren heen werd er veel verbouwd en zo veranderde het pand langzaam tot een café en een partycentrum.

  Waar voorheen het café en het partycentrum één waren is het pand nu gesplitst. Het stokje is meerdere malen overgedragen en in de zomer van 2019 mochten wij dit stokje overnemen. Met trots kunnen wij ons eigenaar van Partycentrum de Vink noemen.

  Ons hart ligt in het dorp Vinkeveen. Wij hebben hier ons hele leven gewoond, geleefd en gewerkt. Het is voor ons belangrijk om de verbinding met het dorp terug te laten komen in ons Partycentrum. De vink, het wapen van Vinkeveen, fungeert als deze verbinding. In onze naam, logo en interieur laten wij Vinkeveen en de vink terugkomen.

  Of het nu gaat om een knallend huwelijksfeest, een gezellig verjaardagsfeest, een personeelsuitje of een babyshower; de zeer sfeervolle ruimte biedt veel mogelijkheden en kan naar wens en thema worden aangekleed. Naast de veelzijdige binnenruimte, beschikt Partycentrum De Vink ook over een terras in tropische sferen. Geef uw feest een extra dimensie door het geheel of gedeeltelijk buiten te vieren. Uiteraard zal het u aan niets ontbreken en zullen wij uw gelegenheid tot in de puntjes verzorgen.

  Kenmerken

  Vaste Catering
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij luchthaven
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Herenweg 55
  3645DG Vinkeveen
  Google Maps