Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

Hoeve Landzicht

Oukoop 22, Nieuwer ter Aa
250 personen

Hoeve Landzicht heeft een landelijke ligging in het Groene Hart. Het ligt centraal tussen Amsterdam en Utrecht, nog geen 4 km van af de snelweg. Het beschikt over een groot parkeerterrein voor ca. 70 auto’s en is rolstoeltoegankelijk. Hoeve Landzicht functioneerde de afgelopen 30 jaar als party centrum voor vele bekende en onbekende Nederlanders en beschikt over 2 zalen:

De Boerderij

De boerderij is al ruim 100 jaar oud en is geschikt voor maximaal 200 gasten. Er is plaats voor een band of DJ en beschikt over alle faciliteiten. De Boerderij grenst aan 2 terrassen welke bij mooi weer gebruikt kunnen worden.

De Hooiberg

De hooiberg is geheel vernieuwd in 2012 en heeft een luxe uitstraling. In de hooiberg ervaart u het echte “landzicht”, door de glazen deuren heeft u een verzicht over de landerijen. De hooiberg staat los van de boerderij en geeft plaats aan ca. 75 gasten.

Activiteiten

U kunt bij ons vele activiteiten doen met uw gezelschap zoals midgetgolfen (op reservering), in de zomer lopen over water of een spelquiz. Zowel voor kinderen, volwassenen en ouderen kunnen we een leuke activiteit verzorgen.

NIEUW!

Wij hebben wij 7 verschillende nieuwe kinderfeestjes vanaf €12,50 p.p.

Denk bijvoorbeeld aan een speurtocht om de ingrediënten voor de pannenkoek te vinden en daarna zelf het beslag en je pannenkoek maken of minute to win it KIDS, allemaal kleine doldwaze spelletjes voor de kinderen. Kijk op de site voor meer informatie.

Ook zijn er nieuwe groepsarrangementen vanaf €25,50 p.p. Bij deze kunt u denken aan een toffe spelquiz met zeer gevarieerde vragen, Minute to win it voor de volwassen kinderen, maar ook een moord-High tea of lunch behoord tot de mogelijkheden. Kijk op de site voor meer informatie.

Eten

Behalve pannenkoeken kunt u ook een buffet, walkingdiner, high tea of bbq reserveren.

Kenmerken

Catering in overleg
Gelegen aan het water
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Landelijk gelegen
Restaurant
Terras
Tuin
Vaste Catering
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 294 234 070

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Oukoop 22
3626 AW Nieuwer ter Aa
Google Maps