Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

  Partycentrum de Zandstuve

  Dennenweg 11, Den Ham
  Opslaan
  300 personen

  "Het gevoel van thuis in een landelijke en sfeervolle omgeving..." Verscholen in het groen, op de grens tussen Twente en Salland ligt partycentrum de Zandstuve: een toonaangevend familiebedrijf dat sinds 1984 betrokken is bij de verzorging van besloten feesten en bijeenkomsten. De Zandstuve beschikt over meerdere stijlvol ingerichte en sfeervolle zalen die ruimte bieden voor 20 tot 300 personen. Daarnaast is het bij mooi weer volop genieten vanwege de terrassen die grenzen aan de verschillende zalen.

  U kiest ervoor om uw jubileum of kroonjaar niet onopgemerkt voorbij te laten gaan., walking di Een aangekleed buffetner of een high wine? In een persoonlijk gesprek denken wij graag met u mee over de wijze waarop u dit feestelijke moment wilt aankleden. Daarnaast denken wij graag met u mee over het verschillende vormen van binnen en buiten entertainment. Naast onze faciliteiten voor kinderen beschikken wij over een clowntje, schetstekenaar of wellicht is een workshop Mozaik iets wat uw kleinkinderen bezigt?

  U leeft toe naar uw trouwdag en droomt ervan dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Een trouwauto, de trouwjurk, het bruidsboeket, de kleur van de stropdas of de hoogte van uw bruidstaart. In het voortraject komt er veel op u af. Maar het moet vooral die dag worden waar u van droomt!

  Wij dromen graag vrijblijvend met u mee en investeren graag tijd om uw wensen te vertalen in dé invulling van uw dag! Hierbij gaat het om maatwerk en denken wij van trouwlocatie tot de bedankjes na afloop van uw feest met u mee. Geen mens is hetzelfde en dat maakt ook uw bruiloft uniek!

  Kenmerken

  Eigen catering
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Landelijk gelegen
  Terras
  Tuin
  Vaste Catering

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Dennenweg 11
  7683 RS Den Ham
  Google Maps