Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  De Wilgenweard

  Sportlaan 6, Nijverdal
  Opslaan
  350 personen

  Zoek je een locatie voor bijzondere feesten? Zijn jullie net getrouwd of juist een jubilerend echtpaar? Word je Abraham of Sarah en wil je je vrienden en familie verrassen met een groot feest? Kies uit een buitengewoon aanbod met zalen, terrassen en grand café op onze accommodatie aan bos en water. Alle ingrediënten voor geslaagde feesten hebben we in huis!

  Feestzalen

  Een dansvloer waar flink gefeest zal worden of een beamer waarop je een film of fotopresentatie kunt laten zien? Dat wordt met één druk op de knop geregeld worden. De Wilgenweard heeft drie zalen die elk sfeervol en stijlvol zijn ingericht voor spectaculaire feesten.

  Buiten feesten

  Tikje avontuurlijk, zinnenprikkelend en spraakmakend zijn de buitenfeesten die we op de terrassen aan de Regge organiseren. Zwoel briesje, verlichting die weerkaatst in het water, passende muziek, hapje en drankje onvergetelijk!

  In de zomer is onze Biergarten aan rivier de Regge een sfeervolle en romantische plek om je feest te vieren. Wij hebben hier ruimte voor max. 120 personen.

  Onze koks kunnen diverse buffetten, barbecues en hapjes aanbieden voor je feest. Bekijk ons aanbod van eten & drinken.

  Kom de sfeer proeven

  Lijkt het je leuk om je gasten bij De Wilgenweard te ontvangen? Kom dan eerst even langs en proef de sfeer in onze zalen. We kunnen dan al je wensen bespreken en een onvergetelijk feest voor je organiseren: groot en klein.

  Overnachten

  Ook is het mogelijk om na afloop van het feest in onze herberg te overnachten. Bekijk hier de mogelijkheden.

  Uniek feest

  Ieder feest is uniek. In overleg met jullie stellen we een programma samen, wat voldoet aan jullie wensen. Bel of stuur een mail voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We laten je graag al onze mogelijkheden zien!

  Meer informatie of contact

  Neem contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Sportlaan 6
  7443 RA Nijverdal
  Google Maps