Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

  Partycentrum Spotlight

  Amsterdamweg 1, Almere
  Opslaan
  450 personen

  Al deze ruimten bieden volop mogelijkheden voor het houden van vergaderingen, workshops, presentaties, bruiloften, jubilea etc. Daarnaast kunt u bij ons gebruik maken van zakenlunches of zakendiners voor groepen vanaf 10 personen.

  Prachtige zakelijke ruimten

  Wij beschikken over vier verschillende zalen. Alle zalen beschikken over airco. Ter ontspanning kunt u een wandeling maken door het Den Uyl park of het aangrenzende Beatrixpark en zomers lekker genieten van ons buitenterras.

  Trouwlocatie

  Partycentrum Spotlight is dé trouwlocatie van Almere, zowel voor de huwelijksvoltrekking als voor de receptie, het diner en het feest. Wij zijn een officiële trouwlocatie en beschikken over een speciale moderne kathedraal die een perfecte bruidssfeer creëert. Deze sfeervolle zaal biedt ruimte aan maximaal 100/150 personen. Door de combinatie van diverse witte tinten, prachtig wit barok behang en diverse gekleurde lichten (in de kleur van uw keuze) ontstaat een effect van kleuren. In deze bijzondere sfeer wordt uw trouwplechtigheid onvergetelijk. Uw trouwdag is bijzonder! Wij regelen het en u geniet!

  Heeft u interesse, neem contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan het vernieuwde Spotlight. Wij kunnen u ook op aanvraag een uitgebreid op maat gemaakte offerte toesturen.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Amsterdamweg 1
  1324 RL Almere
  Google Maps