Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Paviljoen de Witte

  Pellenaerstraat 4, Scheveningen
  Opslaan
  250 personen

  Paviljoen de Witte de parel van Scheveningen, een unieke locatie met een rijke historie.

  Paviljoen de Witte is gebouwd in 1826 in opdracht van Koning Willem I. In 1827 schonk hij dit tempelachtige buitenhuis als verjaardagscadeau aan zijn lieftallige echtgenote Koningin Frederica Louise Wilhelmina. Deze historische en inspirerende locatie leent zich uitstekend voor de organisatie van een bijeenkomst, diner, feestavond of borrel.

  Paviljoen de Witte heeft een prachtige ligging, boven op de duinen van Scheveningen. Het beschikt over een stijlvolle architectuur met koninklijke allure. Via de hoofdentree betreedt u de algemene Hal met marmeren vloer. Vanuit hier loopt u de Zeezaal in met uitzicht op het mooiste terras van Scheveningen.

  De Zeezaal is onder meer geschikt voor een borrel, diner, feestavond, evenals voor een presentatie of bijeenkomst. Aan beide zijdes bevinden zich twee subzalen van gelijke grootte. Respectievelijk de Barzaal (met entree naar het terras) en de Zijzaal met prachtige schouw.

  Op de benedenverdieping zijn in het voorjaar van 2014 twee luxe vergaderzalen toegevoegd. Deze zijn via een aparte ingang beneden te bereiken. De Mesdagzaal is ingericht met een grote ovale tafel en luxe stoelen. De Witte zaal is geheel naar wens in te richten.

  In het pand is een lift en invalidenlift aanwezig, alsmede een apart invaliden toilet.

  De locatie is van september t/m mei 7 dagen per week beschikbaar voor bijeenkomsten op maat. In de maanden juni, juli en augustus kan het Paviljoen afgehuurd worden in de weekenden.

  Paviljoen de Witte is zeer goed bereikbaar, zowel met eigen als openbaar vervoer en heeft de beschikking over 35 privé-parkeerplaatsen.  

  Contact

  Wilt u meer informatie? Graag staan wij u telefonisch of persoonlijk tegemoet voor een rondleiding. Via het informatieformulier kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor aanvullende informatie en beschikbaarheid. Graag tot ziens! 

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Terras

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Pellenaerstraat 4
  2586 EK Scheveningen
  Google Maps