Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

  Beachclub TWINS

  Strandweg 23-24, Den Haag
  Opslaan
  2000 personen

  BeachClub TWINS staat bekend om de gezellige ongedwongen sfeer. Lekker vertoeven aan het strand met familie, vrienden of collega’s. Geniet van onze goede keuken voor ontbijt, lunch en diner. Onze chef-kok maakt samen met zijn team de heerlijkste gerechten voor u klaar met regionale verse producten. Vlees, vis, vegetarisch of vegan? Bij Twins is er veel mogelijk

  BeachClub TWINS is gespecialiseerd in het organiseren van schitterende feesten voor kleine en grote groepen zoals: bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen & vrijgezellenfeesten.

  Bedrijfsfeest

  Vier het bedrijfsfeest in Scheveningen. Even er tussen uit met de collega’s en toch werkgericht dat kan bij TWINS, wij organiseren complete dagprogramma’s waar de werkgever en werknemer allebei heel blij van worden. Elke bedrijf heeft zijn eigen wensen voor het perfecte uitje; samen met jullie maken we een eigen programma.

  Ons motto; Bij Twins krijg je een warm onthaal, uitstekende service en ouderwetse gastvrijheid!

  Een afscheidsborrel, teambuilding-dag of compleet dagprogramma; kleine of grote groepen? Het kan allemaal.

  De perfecte feestlocatie in Scheveningen

  Bent u op zoek naar een feestlocatie voor een grote groep? Kies dan voor Beachclub Twins. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van trouwfeesten, personeelsfeesten, workshops en andere activiteiten op het strand. Beachclub Twins is een uitstekende feestlocatie voor grote groepen. Bij Twins krijg je een warm onthaal, goede service en ouderwetse gastvrijheid. Met onze all-in arrangementen heeft u ruime keuze voor uw activiteiten.

  Kenmerken

  Gelegen aan de kust
  Terras

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Strandweg 23-24
  2586 JK Den Haag
  Google Maps