Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Recreatiegebied Groene Heuvels

  Ficarystraat , Ewijk
  Opslaan
  20000 personen

  De recreatiegebieden van Leisurelands lenen zich bij uitstek voor het organiseren van evenementen. Met 19 prachtige locaties centraal in Nederland, uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid, slagen we er vrijwel altijd in om een locatie op maat te vinden. Leisurelands verhuurt buitenlocaties in een prachtige natuurlijke omgeving, met grasvlakten, water, stranden en bossen.

  Enkele voorbeelden van de mogelijkheden: Bedrijfsfeesten, productpresentaties, outdooractiviteiten, sportdagen, scoutingkampen, kampvuur, familiedagen, barbecues, schoolactiviteiten, militaire oefeningen, jubileumfeesten, publieksactiviteiten, sportevenementen enzovoorts.

  Recreatiegebied Groene Heuvels

  Zowel grote evenementen als kleine activiteiten zijn welkom op recreatiegebied Groene Heuvels. Groene Heuvels heeft 74 hectare land, 26 hectare water en 1 zandstrand. Naast een duikcentrum, zijn er toiletgebouwen, een kiosk, (beperkte)stroomvoorzieningen en behoort groepskamperen tot de mogelijkheden.

  Indien u een evenement, feest of activiteit wilt organiseren op Groene Heuvels, kunt u tot ongeveer 15.000 mensen kwijt, afhankelijk van hoe u het terrein wilt inrichten. Op het gebied zelf zijn 1.200 parkeerplaatsen. Het is mogelijk in de omgeving extra parkeerplaatsen te creëren. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement van 100 of 3.000 personen, een familiebarbecue van 50 personen, een sport- en speldag van 600 leerlingen of een publieksevenement van 15.000 personen. Op Groene Heuvels is het mogelijk!

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  In-/outdoor activiteiten
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Ficarystraat
  6644 KR Ewijk
  Google Maps