Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

  De Arend

  Notaris Stephanus Roesstraat 28, Winssen
  Opslaan
  300 personen

  Te gast zijn op je eigen feest? De Arend wordt vaak in één adem genoemd met ‘feest vieren’. Want dat kan bij ons bij uitstek. De gezellige, intieme en informele sfeer maakt onze gasterij dé multifunctionele locatie voor bruiloften, (bedrijfs)feesten, diners en zakelijke bijeenkomsten, maar ook verjaardagen en reünies.

  Of het nu gaat om een ouderwets lekker koud-warm seizoensbuffet, barbecue, walking dinner of borrelhappen, er is altijd een leuke culinaire vondst wat perfect aansluit bij jouw gelegenheid en gezelschap. Wij geloven daarin niet in standaard buffetten en menu’s, maar kijken juist naar de seizoenen, de culinaire trends, de regio én wat de wereld ons te bieden heeft. Onze koks zullen je verrassen met bijzondere smaken die we met de grootste zorgvuldigheid aan je serveren.

  De Arend is een écht familiebedrijf en heeft een rijke historie in gastvrijheid. In 1899 gestart als dorpscafé en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio op het gebied van feesten, partijen en catering. Inmiddels staat de vijfde generatie klaar.

  Kenmerken

  Landelijk gelegen
  Terras
  Vaste Catering
  Tuin
  Restaurant
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Notaris Stephanus Roesstraat 28
  6645 AJ Winssen
  Google Maps