Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Recreatiegebied Heerderstrand

  Ossenbergweg , Heerde
  Opslaan
  5000 personen

  De recreatiegebieden van Leisurelands lenen zich bij uitstek voor het organiseren van evenementen. Met 19 prachtige locaties centraal in Nederland, uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid, slagen we er vrijwel altijd in om een locatie op maat te vinden. Leisurelands verhuurt buitenlocaties in een prachtige natuurlijke omgeving, met grasvlakten, water, stranden en bossen.

  Enkele voorbeelden van de mogelijkheden:

  Bedrijfsfeesten, productpresentaties, outdooractiviteiten, sportdagen, scoutingkampen, kampvuur, familiedagen, barbecues, schoolactiviteiten, militaire oefeningen, jubileumfeesten, publieksactiviteiten, sportevenementen enzovoorts.

  Recreatiegebied Heerderstrand

  Zowel middelgrote evenementen als kleine activiteiten zijn welkom op recreatiegebied Heerderstrand. Heerderstrand beschikt over 44 hectare land, 21 hectare water en 1 langgerekt zandstrand. Naast een gezellige kiosk en sanitaire voorzieningen biedt Heerderstrand Pitch&Putt Golf en verschillende speeltoestellen.

  Indien u een evenement, feest of activiteit wilt organiseren op Heerderstrand, kunt u tot ongeveer 5.000 mensen kwijt, afhankelijk van hoe u het terrein wilt inrichten. Op het gebied zelf zijn ca. 1.200 parkeerplaatsen. Het is mogelijk in de omgeving extra parkeerplaatsen te creëren. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement van 200 of 3.000 personen, een familiebarbecue van 50 personen, een sport- en speldag van 600 leerlingen of een publieksevenement van 5.000 personen.

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  In-/outdoor activiteiten
  Landelijk gelegen
  Terras
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Ossenbergweg
  8181 MZ Heerde
  Google Maps