Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Recreatiegebied Kievitsveld

Viskweekweg , Emst
3000 personen

De recreatiegebieden van Leisurelands lenen zich bij uitstek voor het organiseren van evenementen. Met 19 prachtige locaties centraal in Nederland, uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid, slagen we er vrijwel altijd in om een locatie op maat te vinden. Leisurelands verhuurt buitenlocaties in een prachtige natuurlijke omgeving, met grasvlakten, water, stranden en bossen.

Enkele voorbeelden van de mogelijkheden:

Bedrijfsfeesten, productpresentaties, outdooractiviteiten, sportdagen, scoutingkampen, kampvuur, familiedagen, barbecues, schoolactiviteiten, militaire oefeningen, jubileumfeesten, publieksactiviteiten, sportevenementen enzovoorts.

Recreatiegebied Kievitsveld

Zowel middelgrote evenementen als kleine activiteiten zijn welkom op recreatiegebied Kievitsveld. Kievitsveld heeft 50 hectare land, 30 hectare water en 2 zandstranden. Naast een gezellige kiosk, sanitaire voorzieningen en speeltoestellen voor kinderen is er een waterski- en wakeboardbaan (Burnside Cablepark) en thermencomplex de Veluwse Bron.

Indien u een evenement, feest of activiteit wilt organiseren op Kievitsveld, kunt u tot ongeveer 3.000 mensen kwijt, afhankelijk van hoe u het terrein wilt inrichten. Op het gebied zelf zijn ca. 1.000 parkeerplaatsen. Het is mogelijk in de omgeving extra parkeerplaatsen te creëren. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement van 200 of 3.000 personen, een familiebarbecue van 50 personen, een sport- en speldag van 600 leerlingen of een publieksevenement van 3.000 personen. Op Kievitsveld is het mogelijk!

Kenmerken

Gelegen aan het water
In-/outdoor activiteiten
Landelijk gelegen
Terras
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 26 384 8800

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Viskweekweg
8166 KJ Emst
Google Maps