Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Recreatiegebied Kievitsveld

  Viskweekweg , Emst
  Opslaan
  3000 personen

  De recreatiegebieden van Leisurelands lenen zich bij uitstek voor het organiseren van evenementen. Met 19 prachtige locaties centraal in Nederland, uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid, slagen we er vrijwel altijd in om een locatie op maat te vinden. Leisurelands verhuurt buitenlocaties in een prachtige natuurlijke omgeving, met grasvlakten, water, stranden en bossen.

  Enkele voorbeelden van de mogelijkheden:

  Bedrijfsfeesten, productpresentaties, outdooractiviteiten, sportdagen, scoutingkampen, kampvuur, familiedagen, barbecues, schoolactiviteiten, militaire oefeningen, jubileumfeesten, publieksactiviteiten, sportevenementen enzovoorts.

  Recreatiegebied Kievitsveld

  Zowel middelgrote evenementen als kleine activiteiten zijn welkom op recreatiegebied Kievitsveld. Kievitsveld heeft 50 hectare land, 30 hectare water en 2 zandstranden. Naast een gezellige kiosk, sanitaire voorzieningen en speeltoestellen voor kinderen is er een waterski- en wakeboardbaan (Burnside Cablepark) en thermencomplex de Veluwse Bron.

  Indien u een evenement, feest of activiteit wilt organiseren op Kievitsveld, kunt u tot ongeveer 3.000 mensen kwijt, afhankelijk van hoe u het terrein wilt inrichten. Op het gebied zelf zijn ca. 1.000 parkeerplaatsen. Het is mogelijk in de omgeving extra parkeerplaatsen te creëren. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement van 200 of 3.000 personen, een familiebarbecue van 50 personen, een sport- en speldag van 600 leerlingen of een publieksevenement van 3.000 personen. Op Kievitsveld is het mogelijk!

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  In-/outdoor activiteiten
  Landelijk gelegen
  Terras
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Viskweekweg
  8166 KJ Emst
  Google Maps