Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  De Zwitsalhal

  vlijtseweg 126b, Apeldoorn
  Opslaan
  850 personen

  De Zwitsalhal bevindt zich op het Zwitsalterrein. Op dit voormalig fabrieksterrein werden vroegen de verzorgingsproducten van Zwitsal gemaakt. Inmiddels een bruisende plek vol ondernemers. Sinds dit jaar is de - direct al - populaire evenementenlocatie ‘De Zwitsalhal’ geopend. Een volledig ingerichte evenementenlocatie waar ontzettend veel mogelijk is en kwaliteit & creativiteit centraal staan.

  De Zwitsalhal is geschikt voor vele soorten evenementen. Denk aan congressen, feesten, diners en presentaties. De locatie is opgedeeld in drie verschillende hallen die schaalbaar zijn voor elke groepsgrote. De entreehal, de foyer & de blackbox. Door de flexibele opstelling kunnen wij groepen ontvangen tot 750 bezoekers. Tevens beschikt de locatie over een buitenterrein die bij uw evenement te betrekken is. Ook voor evenementen waarbij subruimtes nodig zijn is deze locatie geschikt. Mocht u meer dan drie sub ruimtes nodig hebben werken wij samen met de diverse ondernemers op het terrein en hebben wij tot 14 sub ruimtes extra tot onze beschikking. Voor evenementen boven 750 personen hebben wij ook mogelijkheden op onze andere locatie op het terrein, vraag ons gerust!

  • Gratis parkeerplekken tot 450 auto's
  • Centraal gelegen in het land
  • Diverse ruimtes met uiteenlopende mogelijkheden
  • Perfect bereikbaar met het OV en via de A1
  • Altijd een creatief en uniek event
  • Enthousiast team met ruime ervaring

  Dus bent u zoek naar de locatie voor uw (hybride) evenement, congres, feest of vergadering dan ben je bij de Zwitsalhal aan het juiste adres! We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Restaurant
  In-/outdoor activiteiten
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  vlijtseweg 126b
  7317AK Apeldoorn
  Google Maps