Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Recreatiegebied Zeumeren

Stroetweg 9, Voorthuizen
17500 personen

De recreatiegebieden van Leisurelands lenen zich bij uitstek voor het organiseren van evenementen. Met 19 prachtige locaties centraal in Nederland, uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid, slagen we er vrijwel altijd in om een locatie op maat te vinden. Leisurelands verhuurt buitenlocaties in een prachtige natuurlijke omgeving, met grasvlakten, water, stranden en bossen.

Enkele voorbeelden van de mogelijkheden:

Bedrijfsfeesten, productpresentaties, outdooractiviteiten, sportdagen, scoutingkampen, kampvuur, familiedagen, barbecues, schoolactiviteiten, militaire oefeningen, jubileumfeesten, publieksactiviteiten, sportevenementen enzovoorts.

Recreatiegebied Zeumeren

Zowel grote evenementen als kleine activiteiten zijn welkom op recreatiegebied Zeumeren. Zeumeren heeft 45 hectare land, 37 hectare water en meerdere zandstranden. Naast overdekte horecafaciliteiten (Paviljoen Zeumeren met ruim terras aan het water) en een kiosk, zijn er toiletgebouwen, (beperkte) stroomvoorzieningen, een shortgolfbaan, een waterskibaan, het overdekte avonturenparadijs SchatEiland Zeumeren, vele speeltoestellen voor kinderen, een fitpoint voor de jeugd en een Dieren-ABC-wandelroute.

Indien u een evenement, feest of activiteit wilt organiseren op Zeumeren, kunt u tot ongeveer 17.500 mensen kwijt, afhankelijk van hoe u het terrein wilt inrichten. Op het gebied zelf zijn ca. 1.500 parkeerplaatsen. Het is mogelijk in de omgeving extra parkeerplaatsen te creëren. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement van 200 of 3.000 personen, een familiebarbecue van 50 personen, een sport- en speldag van 600 leerlingen of een publieksevenement van 15.000 personen. Op Zeumeren is het mogelijk!

Kenmerken

Gelegen aan het water
In-/outdoor activiteiten
Landelijk gelegen
Restaurant
Terras
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 26 384 8800

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Stroetweg 9
3781 PR Voorthuizen
Google Maps