Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Rederij Clipper Stad Amsterdam

  Diemermere 25, Diemen
  Opslaan
  200 personen

  ZAKELIJKE EVENEMENTEN

  De Stad Amsterdam biedt een ideale setting voor zakelijke evenementen op het water zoals zeildagtochten, bedrijfscruises of bedrijfsevenementen aan boord zoals vergaderingen en presentaties. De relaxte open sfeer aan boord geeft nieuwe energie en leidt tot creativiteit en effectief zakendoen.

  Capaciteit Stad Amsterdam: We hebben plaats voor 115 gasten tijdens een zeildagtocht, 200 gasten tijdens een receptie, 60 gasten voor een uitgeserveerd diner, 150 voor een buffet en 60 voor een vergadering

  BEDRIJFSEVENEMENT AAN BOORD

  Wanneer de Stad Amsterdam aan de kade ligt is het tall ship een erg geschikte en prachtige locatie voor een bedrijfspresentatie of zakelijke meeting. U kunt uw gasten ontvangen in onze longroom, bijvoorbeeld voor een diner, een vergadering of een bedrijfspresentatie. Het is ook mogelijk om een receptie te organiseren voor een grotere groep gasten.

  Wanneer u een evenementenlocatie zoekt die uw gasten nooit meer zullen vergeten, neem dan contact met ons op. Onze professionele hospitality crew verzorgt uw gasten op topniveau. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en beschikbaarheid van de Stad Amsterdam.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Diemermere 25
  1112 TC Diemen
  Google Maps