Kastelen, land- en herenhuizen · Feestlocatie & trouwlocatie

  Restaurant de Blanckenborgh

  Enschedesestraat 65, Haaksbergen
  Opslaan
  000 personen

  Restaurant de Blanckenborgh bevindt zich in een prachtig monumentaal pand dat dateert uit eind 19e eeuw. De Blanckenborgh ligt net even buiten de dorpskern van Haaksbergen, omringd door eeuwenoude bomen van het gelijknamige rustige park.

  Bij de Blanckenborgh ervaart u puur genieten. Van onze culinair verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en de altijd gastvrije en gemoedelijke sfeer.

  “Klassiek Franse gerechten met een moderne twist, dat is hoe wij graag koken” vertelt chef-kok Brian Raamsteeboers, deze jonge chef voorziet de keuken van veel jeugdige inspiratie. “Eerlijke ingrediënten, een frisse presentatie en culinair hoogstaande gerechten” dat is hoe wij ons willen presenteren.

  In zowel ons klassieke, met linnen gedekte restaurant, onze hippe KITCHENBAR en op ons mooie parkachtige terras kunt u genieten van alles wat de Blanckenborgh u te bieden heeft.

  “Persoonlijke aandacht, gastvrijheid en het herkennen van de wensen van onze gasten maken het bezoek aan ons restaurant altijd weer tot een pure beleving” vertelt maître Kimberley Alferink. Van een diner of vergadering tot een onvergetelijk (huwelijks)feest, vanzelfsprekend staat kwaliteit hoog in het vaandel.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Enschedesestraat 65
  7481 CL Haaksbergen
  Google Maps